FIDESZ-VÉGE!

FIDESZ-VÉGE

FIDESZ-VÉGE

A vérnarancsosak mire számíthatnak a bukás után?…rengetegen vannak az állampártban, akik menekülő utakat keresnek…Jó, ha felkészülnek a FIDESZes vezetők: ha szorul a hurok, nem fogják elvinni a középszintű csicskák a keresztapák helyett a balhét.

Ezt egy fideszes mondta nekem négyszemközt, tegnap. Nemigazán voltam neten, más dolgom volt.

loading...

Másfél évtizednyi profi politikusi pályám során sok ismerősöm lett, mindenféle pártból. A vérnarancsokból is, természetesen.

És egyikük elérkezettnek látta az időt, hogy felkeressen. A neve mindegy, a falamat kukucskáló fidesznyikek biztos örülnének, ha levadászhatnák a hűtlenkedőt, annyi elmondható róla, hogy középvezetői szinten van régóta O1G maffiájában.

Ha egy vérnarancs megkeres, annak oka van. Vagy inkább célja: esetünkben azt akarta letapogatni, hogy mire számíthat a bukás után.

Megnyugtattam, hogy akasztásra nem. Mosolygott, de nyugodtabb nem lett. Mondom a legfontosabb mondatát, szószerint: hármat igen, de harmincat nem. Börtönévekre célzott. És pont azt mondta ezzel, amikről beszélek egy ideje: ha szorul a hurok, nem fogják elvinni a középszintű csicskák a keresztapák helyett a balhét.

loading...

Velem nem tud vádalkut kötni, én kiszálltam, de mondtam neki egy nevet, akit érdemes felkeresnie. Fel is fogja. Mert fél. És ez a másik fontos elem a beszélgetésben: rengetegen vannak az állampártban, akik menekülő utakat keresnek.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Az egymás iránti bizalmuk mindig is a közös üzletről szólt, ahogy megérezték a változó szelet, el is illant azonnal. Egymás között nem beszélgetnek, nem tudják, ki veszi föl a másikat, hogy magát mentse.

Mondott még sokmindent, de azt nem hozom nyilvánosságra, a lényegét elmondtam. A lényeg ennyi: VÉGE. Gábor Szabó (Tuareg).

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Majdnem sikerült 300 km/h-val hajtania a román sofőrnek Debrecennél. Eldicsekedtett
Majdnem sikerült 300 km/h-val hajtania a román sofőrnek Debrecennél. Eldicsekedtett

Majdnem sikerült 300 km/h-val hajtania a román sofőrnek Debrecennél. Eldicsekedtett vele. Úgy tűnik, ez a román férfi 291-ig húzatta ki...

Kiskunhalason 200.000 forintra büntetnek ha kóbor állatot etetsz.
Kiskunhalason 200.000 forintra büntetnek ha kóbor állatot etetsz

Kiskunhalason 200.000 forintra büntetnek ha kóbor állatot etetsz. Míg a fejlődő városokban ( főleg külföldön ) azt láthatjuk, hogy a...

Close