EZT TEDD PÁRODDAL, ÉS TE LEHETSZ A LEPEDŐ ÖRDÖGE! ITT A TRÜKK!

EZT TEDD PÁRODDAL, ÉS TE LEHETSZ A LEPEDŐ ÖRDÖGE! ITT A TRÜKK!

EZT TEDD PÁRODDAL, ÉS TE LEHETSZ A LEPEDŐ ÖRDÖGE! ITT A TRÜKK!

Itt nyomd meg a férfi kezét szex előtt, és figyeld, ami odalenn történik vele

Érdemes megkeresni az akupresszúrás pontot.

loading…


loading...

Ha euforikus élményre vágytok az ágyban, vagy szeretnéd a párod meglepni egy kis extra élvezettel, esetleg ráhangolni a hancúrozásra, vedd a kezedbe a kezét, és ezzel együtt az irányítást is: található ugyanis rajta három olyan akupresszúrás pont, melyet stimulálva a férfi szexuális izgalomra gerjed. Az alábbi képeken mutatjuk, hol keresd őket. Próbáld ki, mi történik a pároddal odalenn, ha ezeket finoman stimulálni kezded.

A pénisz és a prosztata pontja a piros pöttyel jelölt részre esik az akupresszúrás testtérkép szerint, így ezt a pontot érdemes gyengéden masszírozni, ha szeretnéd kedvesed szexuális izgalmát fokozni.

Az előző ponttal átellenben van a here akupresszúrás pontja, mely ugyancsak együttlétre hangolhatja a párod. Kényeztesd finom, de határozott mozdulatokkal.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

loading...

loading…


Hüvelykujja végén, a rózsaszínnel jelölt területen találod az agyalapi mirigy pontját. Az agyalapi mirigy felelős a nemi hormonok termelődéséért, ezért ezt se hagyd ki, ha fergeteges szexre vágysz pároddal.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TÖRÖK MEGOLDÁS: KISZURKÁLJÁK A MIGRÁNSOK CSÓNAKJAIT.
TÖRÖK MEGOLDÁS: KISZURKÁLJÁK A MIGRÁNSOK CSÓNAKJAIT

TÖRÖK MEGOLDÁS: KISZURKÁLJÁK A MIGRÁNSOK CSÓNAKJAIT Sajnos nem ismerjük a felvétel pontos körülményeit. Azt tisztán látszik, hogy a csónakot szándékosan...

HOGY KELL TV-T LOPNI EGY PILLANAT ALATT?
HOGY KELL TV-T LOPNI EGY PILLANAT ALATT?

HOGY KELL TV-T LOPNI EGY PILLANAT ALATT? [good_old_share] A nő egy földig érő szoknyában megy be az elektronikai üzletbe, nem...

Close