EZ NEM ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET! EZ A VALÓSÁG! ÉBREDJ FEL!

EZ NEM ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET! EZ A VALÓSÁG! ÉBREDJ FEL!
Email

EZ NEM ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET! EZ A VALÓSÁG! ÉBREDJ FEL!

Email

Az új világrend a gyerekedet is elviszi-ha nem figyelsz! Szülő vagy? Akkor ébredj fel! Te meddig tűrőd? Ezt már csak elhiszed, ha a gyerekedről van szó ! Köpd ki az altatót! Ez nem összeesküvés elmélet ez a VALÓSÁG!

 

Elképesztő dolog van terjedőben, melynek megvan az első magyar áldozata is.

loading…


Az elmúlt napokban a tévében, a rádióban, és a különböző internetes portálokon rendre feltűnt egy szó: kékbálna. Ez egy olyan különösen szadista játék neve, mely öngyilkosságba kergeti az embereket.

Bár elsőre ez az egész úgy hangzik, mintha csak egy városi legenda, vagy egy B kategóriás horrorfilm prológusa lenne, a valóság azonban ennél sokkal borzasztóbb.

loading...

De miről van szó pontosan, és mi ez az egész őrület, ami terjed internet szerte?

Az Origo beszámolója szerint a verseny lényege az, hogy a fiatalok ártsanak maguknak. A Kék Bálnában játékosok és mentorok, vagy más néven kalauzok vannak.

loading…


A versenyzőnek ötven nap alatt ötven szintet kell teljesítenie, mégpedig úgy, hogy egyre keményebb feladatokat kell megoldania, és mindent rögzítenie kell videón.

Az egészben az a legborzasztóbb, hogy a játékosok csak akkor tudnak szintet lépni, ha a tetteiket videó felvételekkel is bebizonyítják. Akikről úgy tartják, hogy jó játékos, és sokra viheti, azt egy különleges, zárt csoportba is meginvitálják.

A kezdeti feladatok között van a lopás, vagy magas épületekre való felmászás, azonban ez még csak a kezdet.

Email

A lelki terrorra buzdítás már annál durvább, mert van olyan feladat is, hogy nem szabad beszélnie az illetőnek a szüleivel több napon keresztül. Egy illetőnek pedig pengével kellett egy hatalmas kékbálnát rajzolnia a karjára, de olyan is volt, aki az ujjait, vagy a karját vágta le, és állítólag ezeket videóra is vette.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

A játékban az nyer gyakorlatilag, aki kivégzi, meggyilkolja saját magát. Így az embereket a játék, és annak szadista szabályai az öngyilkosságba hajszolják.

loading…


A játék ereje egyértelműen abban rejlik, hogy egy adott csoport nyomást gyakorol az egyénre, és gyakorlatilag bármit mondanak, az idővel meg fogja tenni a kért dolgot. Ezért minden szülő figyelmét felhívjuk, hogy nagyon vigyázzon a gyerekére, és ne hagyja, hogy a játékkal játsszon.

A játék ugyanis terjedőben van, és egyes információk szerint már megvannak az első hazai áldozatok is, legalábbis egy biztosan: egy 15 éves debreceni kislány.

Persze a lány öngyilkosságának okait nem tudjuk biztosra, így nem jelenthető ki egyértelműen, hogy azért akasztotta-e fel magát, mert ő is játszott ebben a játékban, mindenesetre az anyukája több kékbálnát is talált rajzolva a füzeteinek oldalaira.

loading…


Azonban a hatóságok által megszólított szakemberek szerint nincs mindenki halálos veszélyben.

Csak azok az érzékeny, mentálisan sérült emberek vannak veszélyben, akik labilisak, nem találják a helyüket a világban, és könnyen befolyásolhatóak. Azonban mivel a magyarok nagy része egy kutatás szerint komoly, vagy könnyen lelki problémákkal küzd, és könnyű is befolyásolni őket, ezért igen nagy lehet azok köre, akik befogadhatják a játékot.

A játék mentorai ezeket az embereket vesztesnek állítják be, és lelkileg rászállnak, így nyernek hatalmat végül felette, és teljes kontrollt.

Ha azt észleled, hogy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

OSZD MEG másokkal is! 
Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉSSEL VÁDOLJA A VOLT BÍRÓ, A BÍRÓI HIVATAL ELNÖKÉT.
HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉSSEL VÁDOLJA A VOLT BÍRÓ, A BÍRÓI HIVATAL ELNÖKÉT.

HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉSSEL VÁDOLJA A VOLT BÍRÓ, A BÍRÓI HIVATAL ELNÖKÉT. Handó Tünde, mint Alaptörvény avagy bírák rövid pórázon. Ez...

KÍNÁBAN EZT ÍGY CSINÁLJÁK-KORRUPCIÓ ELLENI KÜZDELEM.
KÍNÁBAN EZT ÍGY CSINÁLJÁK-KORRUPCIÓ ELLENI KÜZDELEM.

KÍNÁBAN EZT ÍGY CSINÁLJÁK-KORRUPCIÓ ELLENI KÜZDELEM. A családnak kiküldtek egy csekket, hogy fizessék ki a golyó árát... loading... A kínaiak...

Close