Ez nem fog tetszeni az ellenzéknek – Megszólalt Bagi Iván és Nacsa Olivér a tévészékházban történtekről.

Ez nem fog tetszeni az ellenzéknek - Megszólalt Bagi Iván és Nacsa Olivér a tévészékházban történtekről.
Email

Ez nem fog tetszeni az ellenzéknek – Megszólalt Bagi Iván és Nacsa Olivér a tévészékházban történtekről.

Email

Amikor a humoristának nincs kedve viccelődni.

 

Nacsa Olivér is az MTVA épületében tartózkodott hétfőn, amikor ellenzéki országgyűlési képviselők megpróbálták beolvasni a köztévében 5 pontos követelésüket.

loading…


Az ország a politikusok egész napos, élő Facebook-közvetítése révén értesült az MTVA falain belül történtekről, így többek között arról is, amikor Hadházy Ákost és Szél Bernadettet fegyveres biztonsági őrök erővel kidobták az épületből. Az ellenzéki képviselők végül hétfőn éjjel hagyták el a tévészékházat, követeléseik felolvasására nem kaptak lehetőséget.

loading...

Nacsa Olivér – aki a Kult30 című műsor vezetőjeként esténként élő adást vezet az M5 csatornán – így élte meg a hétfői napot a tévében:

Mi most akkor megpróbálunk Kult30 adást csinálni az M5 csatornán, mert félreértés ne essék, ez egy munkahely, ahol emberek próbálnak dolgozni és tenni azért, hogy esetleg a kereskedelmi televíziókkal szemben egy kis kultúrát csepegtessenek polgártársaink életébe, hogy ne a való világ és az éjjel-nappal Budapest jelentse a „magaskultúrát” a jövő nemzedéke számára…

loading…


– idézi a Ripost a humorista közösségi oldalán hétfőn, nem sokkal az adás kezdete előtt megjelent bejegyzést, amit azóta ismeretlen okból eltávolítottak.

A műsor után Nacsa egy, mára már szintén elérhetetlen posztban megköszönte a stábjának a munkát, hogy „a zavarkeltés ellenére profi módon és alázattal álltak a helyzet magaslatán!”

loading...

A Ripost a hétfői eseményekkel kapcsolatban megszólaltatta Nacsa Olivér kollégáját, Bagi Ivánt is, aki így fogalmazott:

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Ami itt történt az MTVA-ban, az olyan, mint amikor az ember otthonába betörnek …  Én a tévészékházban dolgozni akaró embereket, családanyákat és apákat, operatőröket, vágókat és világosítókat látok, akik rémülten szemlélik, hogy fejüket vesztett országgyűlési képviselők rohangálnak és fetrengenek az épületben. Forrás.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
GAZEMBERSÉG! BECSAPTÁK A MAGYAR FOGYASZTÓKAT!
GAZEMBERSÉG! BECSAPTÁK A MAGYAR FOGYASZTÓKAT!

GAZEMBERSÉG! BECSAPTÁK A MAGYAR FOGYASZTÓKAT! Becsapták a magyar fogyasztókat. Az EU rendelet szentesíti a csalást?   Csak a csomagolás egyezik,...

Az éj leple alatt szarral kenték össze a KDNP XII. kerületi irodáját.
Az éj leple alatt szarral kenték össze a KDNP XII. kerületi irodáját.

Az éj leple alatt szarral kenték össze a KDNP XII. kerületi irodáját. Olvasónk kedd délelőtt, valamivel fél 11 előtt a...

Close