EZ KIVERNÉ A BANKÁROKNÁL A BIZTOSÍTÉKOT!

EZ KIVERNÉ A BANKÁROKNÁL A BIZTOSÍTÉKOT!

EZ KIVERNÉ A BANKÁROKNÁL A BIZTOSÍTÉKOT!

[good_old_share]

Egyértelmű, hogy normális "Európai bérek" mellett kevevesebb hitelfelvételre lenne szükség. Azon kívül a kamatok is sokkal alacsonyabbak lennének a mostaninál! Talán éppen ezért nem valósulhatott meg eddig!

loading…


Akárcsak az egységes Európai valuta, az Euro bevezetése sem! Úgy nehezebben lehetett volna fosztogatni az országot!

 

loading...

Augusztus 20-án indul az aláírásgyűjtés Magyarország legfontosabb nemzetstratégiai ügyéért, a bérunióért. A magyar emberek nem azért szavaztak 2003-ban igennel az uniós csatlakozásra, hogy Magyarország biztosítsa az olcsó munkaerőt, hanem azért, hogy egyenlő munkáért, egyenlő bért kapjanak.

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS INDUL AZ EURÓPAI BÉRUNIÓÉRT

Európai béruniót szorgalmaz továbbra is a Jobbik, ennek érdekében augusztus 20-án aláírásgyűjtésbe kezd a párt – közölte Vona Gábor pártelnök miskolci sajtótájékoztatóján szombaton.

"A cél a bérek felzárkóztatása a nyugat-európai bérekhez, az uniós csatlakozás idején a magyar dolgozók legnagyobb vágya talán éppen ez volt"
– mondta Vona Gábor.

loading...

Egyértelmű, hogy normális "Európai bérek" mellett kevevesebb hitelfelvételre lenne szükség. Azon kívül a kamatok is sokkal alacsonyabbak lennének a mostaninál!

 

Magyarország számára az elkövetkező évtizedek legfontosabb nemzetstratégiai ügye – közölte.

Hozzátette: ez nem csupán a Jobbik ügye, hanem nyolc kelet-közép európai ország mondta ki egyszerre azt, hogy elég volt, tizenegy évvel az uniós csatlakozás után most már valamit lépni kell.

loading…


Szólt arról, hogy a Jobbik béruniós kezdeményezését az Európai Bizottság engedélyezte, mert ez legitim felvetés, jogszerű, az európai népszavazás megkezdődhet, összesen egymillió aláírást kell összegyűjteni az unió országaiban.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Amennyiben a Jobbik megnyeri a 2018-as választást, akkor egy egészen más gazdaságpolitika megvalósításába kezd – mondta, megemlítve, hogy a keleti országrész bérszínvonalát is felzárkóztatják a nyugatihoz.

"A mindenkori magyar kormányok nem voltak képesek arra, hogy rendbe tegyék a bérkérdést, miközben az árunió megvalósult"
– jegyezte meg a pártelnök.

Miközben Orbán Viktor kormánya elszigeteli Magyarországot, addig a Jobbik a nép pártján áll, európai üggyé tette a bérkérdést, összefogja Kelet-Közép-Európát, azért, hogy az unió működését megreformálja – mondta.

A lényeg az, hogy mindenki a szülőföldjén boldogulhasson, ne kelljen elhagyni az országot csak azért, mert máshol több a pénz – hangoztatta Vona Gábor.

A sajtótájékoztatón a Jobbik helyi politikusai, Pakusza Zoltán miskolci elnök és Jakab Péter önkormányzati frakcióvezető egyaránt azon a véleményen volt, hogy az országnak nem olcsó Kárpátokon túli ukrán munkásokra, hanem nyugati bérekre van szüksége.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ORVOSI ÉTREND, AMIVEL 15 NAP ALATT MEGSZABADULHATSZ A ZSÍRPÁRNÁKTÓL.
ORVOSI ÉTREND, AMIVEL 15 NAP ALATT MEGSZABADULHATSZ A ZSÍRPÁRNÁKTÓL.

ORVOSI ÉTREND, AMIVEL 15 NAP ALATT MEGSZABADULHATSZ A ZSÍRPÁRNÁKTÓL. [good_old_share] A diéta, amivel 15 nap alatt megszabadulhatsz a zsírpárnáktól! Orvosi...

VAN MOBILOD? AKKOR EZ TÉGED IS ÉRINTENI FOG!
VAN MOBILOD? AKKOR EZ TÉGED IS ÉRINTENI FOG!

VAN MOBILOD? AKKOR EZ TÉGED IS ÉRINTENI FOG! [good_old_share] Egy új törvény lép életbe még idén októberben, ami teljesen megváltoztatja...

Close