EZ KEMÉNY LESZ! „Nagy durranást” ígér a Momentum péntekre.

EZ KEMÉNY LESZ! „Nagy durranást” ígér a Momentum péntekre.
Email

EZ KEMÉNY LESZ! „Nagy durranást” ígér a Momentum péntekre.

Email

Péntek este nyolckor a Kossuth térre szervez demonstrációt a Momentum.

Ez lesz a karácsony előtti utolsó nagy megmozdulás, a Kossuth térről fogunk a Várba vonulni. Minden párt részt vesz ezen” – mondta Fekete-Győr András az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

loading…


A Mozgalom elnöke elmondta, már eddig is voltak „nagy dobások” és most is arra törekszenek, hogy legyen egy „nagy durranás”.

loading...

Fekete-Győr elismerte, hogy némileg kockáztattak, amikor kitalálták, hogy a Kossuth térről a Kunigunda utcáig mennek. Mint elmondta, volt egy kisebb vita közöttük, hisz az MTVA székháza messze van a Kossuth tértől, ráadásul nagyon hideg is van kint.

Végső érvük az volt a vonulás mellett, hogy már az előző tüntetések során is több kilométert gyalogoltak a tüntetők, és a végcél is motiválta az embereket.

Mivel a Momentumnak nincs parlamenti képviselője, nem mehettek be a székházba, de Fekete-Győr András elmondta, ha be tudtak volna menni, biztos, hogy nem jönnek ki.

loading…


loading...

„Én Fekete-Győr Andrásként nem jöttem volna ki. Vártam volna a bejglit karácsonyig. Úgy hallottam, az alkalmazottakat hazaküldték, hogy onnan dolgozzanak, ennyit legalább elértünk, ahogy azt is, hogy világszerte szó van arról, hogy a magyar rendszer olyan, hogy a végtagjuknál fogva dobják ki a képviselőket a közmédiából.

Én megpróbáltam volna bemenni élő adásba is!”

Az elnök elmondta, véleménye szerint, ha ezt több képviselő egyszerre próbálta volna meg, akkor több sikerrel jártak volna. Minél hosszabb ideig vannak bent a politikusok, annál jobban fáj ennek a rendszernek.

Az elnök reagált a momentumos Donáth Anna kijelentésére, miszerint a képesek a végsőkig is elmenni.
„Ez egy érdekes kérdés. Többen mondták, hogy radikalizálódik a Momentum, én inkább úgy mondanám, hogy aktivizálódik, nem csak Magyarországon, de Európa-szerte.”

Fekete-Győr elismerte, még ők sem tudják pontosan, hogy mit jelent a végsőkig elmenni, jelenleg feszegetik a határaikat, de mint elmondta: Molotov-koktélt nem fognak dobálni.

„Ki tudja, mit hoz ez a rendszer. Én azt látom, hogy a kormány bebizonyította, hogy a békés módszerekből nem kér, hogy nem akar tárgyalni, és, hogy nem képes a kompromisszumokra” – mondta a Momentum elnöke (a műsor még az előtt készült, hogy Áder János aláírta volna a túlóratörvényt).

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

„Több százezer fiatal magyar fog hazatérni külföldről karácsonyozni a családjához. Ők kaptak egy visszaigazolást, hogy itt elkezdődött valami és ők részt akarnak venni. Sokaknak fideszes szülei, nagyszülei vannak, a fiatalok úgy is tehetnek, ha őket meggyőzik” – tette hozzá Fekete-Győr András. Forrás.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
Ez nem fog tetszeni az ellenzéknek - Megszólalt Bagi Iván és Nacsa Olivér a tévészékházban történtekről.
Ez nem fog tetszeni az ellenzéknek – Megszólalt Bagi Iván és Nacsa Olivér a tévészékházban történtekről.

Ez nem fog tetszeni az ellenzéknek - Megszólalt Bagi Iván és Nacsa Olivér a tévészékházban történtekről. Amikor a humoristának nincs...

GAZEMBERSÉG! BECSAPTÁK A MAGYAR FOGYASZTÓKAT!
GAZEMBERSÉG! BECSAPTÁK A MAGYAR FOGYASZTÓKAT!

GAZEMBERSÉG! BECSAPTÁK A MAGYAR FOGYASZTÓKAT! Becsapták a magyar fogyasztókat. Az EU rendelet szentesíti a csalást?   Csak a csomagolás egyezik,...

Close