EURÓPA ISZLÁM LESZ! ÉS AKKOR MI VAN?

EURÓPA ISZLÁM LESZ! ÉS AKKOR MI VAN?

EURÓPA ISZLÁM LESZ! ÉS AKKOR MI VAN?

[good_old_share]

„Akkor Európa iszlám lesz, és akkor mi van?” – Papp Réka Kinga, egy liberális gondolkodó véleménye a bevándorlásról! Videó alább!

 

loading...

Egyetértesz vele? A szavai sokaknál kiverték a biztosítékot! OSZD MEG másokkal is, és ne hagyjuk, hogy ilyen liberális gondolkodók alakítsák az országunkat!

loading…


Léteznek olyan liberális gondolatok Európáról, és arról, hogy hogyan kéne működnie az európai vezetésnek a bevándorlás kapcsán, mely kiveri mindenkiben a biztosítékot.

Sokak szerint eleve a túlságosan liberális gondolkodás és ez a fajta következetlenség vezette oda Európát, ahol most tart.
Hogy sokkal több mecset épül, miközben templomok zárnak be, és Jézus szobrokat bontanak szét.

Félreértés ne essék: alapvetően a liberális gondolkodással nem lenne baj. Azzal a fajta túlságosan liberális gondolkodással, ami márt árt a társadalomnak, már annál inkább…

loading…


A feminista és genderista Papp Réka Kinga nem csak a hagyományos családmodell ellen van, hanem Európa ellen is.

loading...

Egy nemrég felvett tévés vitában vérlázító álláspontot képviselt, melyet nem lenne bőr a képünkön megvédeni a helyében, még ha rinocérosz bőr lenne az arcunkon sem!

Amikor a bevándorlás és az iszlamizáció, valamint a családmodellek volt a téma, Réka kifakadt:

"Akkor Európa iszlám lesz, és akkor mi van?"

Ezek utána szerintünk nincs mit mondani. Egyes liberális gondolkodók szerint tehát nem baj, ha az Európai kultúra szép lassan elvész, majd egy napon már arra ébredünk, hogy mindannyian egy mecsetben ülünk, burkába bugyolálva, miközben hátulról erőszakolják a lányainkat, feleségeinket.

Sokan nem kívánnak mást a hozzá hasonlóknak, mint azt, hogy ők legyenek az első nők, akiket majd a muszlim meglett férfiak kipécéznek "házi feleségnek".

OSZD MEG másokkal is!

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

loading…


loading…


Forrás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HAMAROSAN VÉGET ÉR A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM - A MILLIÁRDOSOK INGATLANOS CÉGET ALAPÍTOTTAK.
HAMAROSAN VÉGET ÉR A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM – A MILLIÁRDOSOK INGATLANOS CÉGET ALAPÍTOTTAK.

HAMAROSAN VÉGET ÉR A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM - A MILLIÁRDOSOK INGATLANOS CÉGET ALAPÍTOTTAK. [good_old_share] Három magyar milliárdos is új vállalkozásba kezdett....

FINOM KRUMPLIS LÁNGOS RECEPTJE A NAGYI KONYHÁJÁBÓL. EGYSZERŰ ÉS OLCSÓ!
FINOM KRUMPLIS LÁNGOS RECEPTJE A NAGYI KONYHÁJÁBÓL. EGYSZERŰ ÉS OLCSÓ!

FINOM KRUMPLIS LÁNGOS RECEPTJE A NAGYI KONYHÁJÁBÓL. EGYSZERŰ ÉS OLCSÓ! [good_old_share] Krumplilángos receptje, amit nagymamáink még a spóron sütöttek. Nagymamáink...

Close