Ennyire van rend az országban

Ennyire van rend az országban

Ennyire van rend az országban

[good_old_share]

Toroczkai László: Ennyire van rend az országban: A videón látható őrjöngő előember Törökszentmiklóson 1 hónappal ezelőtt az utcán minden ok nélkül, hátulról támadva ütött le egy fiatalembert, aki súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

loading…


loading...

A hatóságok aztán elfogták, majd elengedték. Tették ezt úgy, hogy a büntetett előéletű emberállat ahhoz a népes családhoz tartozik, amelyik évtizedek óta rettegésben tartja a várost. Így most a napokban a vadember újra tombolhatott, újra ártatlan, mit sem sejtő magyar embereket üthetett, csak úgy szórakozásból.

Ez a Fidesz-kormány által vezetett állam, ennyire védi meg az embereket. Törökszentmiklós pedig a Jobbik egyik utolsó megmaradt "fővárosa", ahol a polgámester mélyen hallgat minderről évek óta. Ha ez a terror Ásotthalmon történne, már a főtéri kalodánkba lenne zárva ez az előember, az egész kompániájával együtt. Toroczkai László.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Törökszentmiklósi terror

Ennyire van rend az országban: A videón látható őrjöngő előember Törökszentmiklóson 1 hónappal ezelőtt az utcán minden ok nélkül, hátulról támadva ütött le egy fiatalembert, aki súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A hatóságok aztán elfogták, majd elengedték. Tették ezt úgy, hogy a büntetett előéletű emberállat ahhoz a népes családhoz tartozik, amelyik évtizedek óta rettegésben tartja a várost. Így most a napokban a vadember újra tombolhatott, újra ártatlan, mit sem sejtő magyar embereket üthetett, csak úgy szórakozásból. Ez a Fidesz-kormány által vezetett állam, ennyire védi meg az embereket. Törökszentmiklós pedig a Jobbik egyik utolsó megmaradt "fővárosa", ahol a polgámester mélyen hallgat minderről évek óta. Ha ez a terror Ásotthalmon történne, már a főtéri kalodánkba lenne zárva ez az előember, az egész kompániájával együtt. Források, bővebben:https://index.hu/bulvar/0824vrkds/https://index.hu/bulvar/trksznt0825o/http://videk.ma/2019/04/torokszentmiklos-szo-nelkul-utott-bulizas-kozben/https://pestisracok.hu/elfogtak-thaifoldon-a-torokszentmiklosi-kezigranatos-gyilkost/

Közzétette: Toroczkai László – 2019. május 6., hétfő

loading…


loading…


Facebook hozzászólások
loading...