Ennyire gyakran kellene újraindítanod a mobilodat, hogy hosszabb legyen az élettartama – De ezt csak kevesen tudják.

Ennyire gyakran kellene újraindítanod a mobilodat, hogy hosszabb legyen az élettartama - De ezt csak kevesen tudják.
Email

Ennyire gyakran kellene újraindítanod a mobilodat, hogy hosszabb legyen az élettartama – De ezt csak kevesen tudják.

Email

A mobiltelefonod az egyik leggyakrabban használt készülék az életedben, de szinte biztos, hogy egy fontos részletre te sem figyeltél oda eddig!

Őszintén: mikor indítottad újra utoljára a telefonodat? Manapság a nap minden percében ott van a kezünkben, folyamatosan használjuk, és el sem tudnánk képzelni, hogy órákig nélkülöznünk kelljen.

loading…


Nem csoda, hiszen munka miatt is szükségünk van rá, a barátokkal is így tartjuk a kapcsolatot, sok esetben pedig úgy kapcsolunk ki egy hosszú nap után, hogy böngészünk és játszunk a mobilunkon.

loading...

De ténylegesen odafigyelsz rá? Ugyanis szakértők szerint még az is nagyon sokat számít a telefonod élettartamában, hogy mennyire gyakran indítod újra! Talán nem tudtad, de minden héten egyszer ki kéne kapcsolnod, várni egy percet, majd utána visszakapcsolni, hogy legyen egy kis ideje a mobilnak új életre kapni.

És hogy ez miért olyan fontos? Nos, ezáltal kevesebb összeomlásra kerül sor, zökkenőmentesebb lesz a programok futtatása, valamint az akkumulátor élettartama és a memória is meghosszabbodik.

A legtöbb esetben az appok nincsenek teljesen bezárva, inkább egy olyan állapotba kerülnek, amitől a következő megnyitásnál gyorsabban betöltődnek.

loading…


Most gondolj arra, mennyi app van így megnyitva, amelyek lassan felemésztik a memóriát és az aksit a mobilon, és hány olyan alkalom volt eddig, amikor a telefonod túl gyorsan lemerült.

loading...

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

– meséli Bob Motamedi technológiai szakértő.

Az újraindítás ezeket a problémákat is megoldja, így azt tapasztalhatod, hogy még ha gyakran nyomkodod is a mobilodat, nem merül le olyan gyorsan, szemben azokkal az időszakokkal, amikor hónapokig ki sem kapcsoltad a készüléket.

És azt tudtad, hogy a mobilod az alábbiakat akkor is megjegyzi rólad, ha nem is akarod?

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
GAZDAGOK A MAGYAROK! SZÓRJÁK A MILLIÁRDOKAT!
GAZDAGOK A MAGYAROK! SZÓRJÁK A MILLIÁRDOKAT!

GAZDAGOK A MAGYAROK! SZÓRJÁK A MILLIÁRDOKAT! Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve! MINDEN JEL ERRE UTAL!...

PÁNIKOT OKOZTAK A FRISSEN BEFOGADOTT MENEKÜLTEK.
PÁNIKOT OKOZTAK A FRISSEN BEFOGADOTT MENEKÜLTEK.

PÁNIKOT OKOZTAK A FRISSEN BEFOGADOTT MENEKÜLTEK Jóformán titokban érkezett több száz menekült Magyarországra a menekülteket amúgy nem szívesen látó kormány...

Close