ENNÉL NINCS LEJJEBB! FELMENTETTÉK A 10 ÉVES GYERMEKET MEGERŐSZAKOLÓ MIGRÁNST!

ENNÉL NINCS LEJJEBB! FELMENTETTÉK A 10 ÉVES GYERMEKET MEGERŐSZAKOLÓ MIGRÁNST!
loading...

ENNÉL NINCS LEJJEBB! FELMENTETTÉK A 10 ÉVES GYERMEKET MEGERŐSZAKOLÓ MIGRÁNST!

Döbbenet: Felmentették a 10 éves osztrák kisfiút megerőszakoló iraki migránst

A Legfelsőbb Bíróság Ausztriában felmentette a nemi erőszak vádpontja alól azt az iraki férfit, aki 2015 decemberében brutálisan megerőszakolt egy 10 éves kisfiút egy bécsi uszodában. Állításuk szerint a migráns nem érthette a kisfiú tiltakozását.

Februárban bejárta a világsajtót az a döbbenetes incidens, ami egy bécsi uszodában történt. Egy 20 éves iraki bevándorló brutálisan megerőszakolt egy 10 éves kisfiút, majd azzal védekezett, hogy „szexuális vészhelyzet” volt. Azzal magyarázkodott, hogy már hónapok óta nem volt együtt senkivel, ezért nem tudta magát visszafogni.
A kisgyermeket az uszoda öltözőjében támadta meg, berántotta a vécébe, majd ott megerőszakolta.

A szörnyű tette után az iraki férfi visszament a medencéhez és elkezdett a vízbe ugrálni. A gyermek az úszómesternek mondta el, hogy mi történt. Ekkor értesítették a rendőrséget és fogták el a támadót.

loading…


A 20 éves Amir korábban taxisofőrként dolgozott Irakban, majd szeptemberben a balkáni útvonalon keresztül érkezett Ausztriába. A Theresienbad-i uszodába egy integrációs program keretében látogatott el 2015 decemberében. A programban egyébként egy 15 éves segítőt és tolmácsot rendeltek ki mellé, akinek azt kellett megtanítania az iraki férfinak, hogy miként kell integrálódnia a bécsi élethez.
 

A bíróság szerint nem érthette a fiú tiltakozását..
Amirt két rendbeli bűncselekménnyel is megvádolták: fiatalkorú molesztálásával és egy fiatalkorú hátrányára elkövetett szexuális erőszaktevéssel. A bíróság hat év börtönbüntetésre ítélte.

Ekkor jött viszont a történetben egy csavar, hiszen az erőszak vádpontja alól végül az osztrák fellebbviteli bíróság felmentette az elkövetőt arra hivatkozva, hogy nem tudták bizonyítani minden kétséget kizáróan, hogy Amir megértette-e az erőszak közben a kisfiú tiltakozását.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

A Legfelsőbb Bíróság állásfoglalása szerint az első bírósági meghallgatás során meg kellett volna vizsgálniuk, hogy vajon a támadó hihette-e azt, hogy az áldozat beleegyezik a szexuális kapcsolatba, illetve szándékában állt-e Amirnak a fiú akarata ellen végrehajtani a tettét.

loading…


A 10 éves kisfiú a támadás során súlyos fizikai és lelki sérüléseket is szenvedett, jelenleg depressziós tünetekkel kezelik. 
Az ügyet most ismét a regionális bíróság fogja tárgyalni, de erre már csak 2017-ben kerül sor. A 20 éves támadó addig rendőrségi őrizetben marad, de a büntetését felfüggesztették.

Forrás.

Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
CSINÁLJ ALKOHOLT VÍZBŐL ÉS LEVEGŐBŐL! EZ NEM VICC!
CSINÁLJ ALKOHOLT VÍZBŐL ÉS LEVEGŐBŐL! EZ NEM VICC!

CSINÁLJ ALKOHOLT VÍZBŐL ÉS LEVEGŐBŐL! EZ NEM VICC! Alkoholt gyárthatunk vízből és levegőből...de tényleg  A tudatmódosító szeszek gyártása még soha...

MEZTELEN A VILÁG LEGJOBB SÍELŐNŐJE!
MEZTELEN A VILÁG LEGJOBB SÍELŐNŐJE!

MEZTELEN A VILÁG LEGJOBB SÍELŐNŐJE! LINDSEY VONN EZÉRT PUCÉRKODOTT. A lesiklás és Super-G specialista Lindsey Vonn sokak szerint nemcsak a...

Close