ELÜLDÖZIK A MULTIKAT MAGYARORSZÁGRÓL?

ELÜLDÖZIK A MULTIKAT MAGYARORSZÁGRÓL?
Email

ELÜLDÖZIK A MULTIKAT MAGYARORSZÁGRÓL?

Email

Hogy mi állhat a tervezett mögött, azt csak találgatjuk.

 

Brutális lépésre készül a kormány: a Tescót is elüldözheti – írja a Blikk.

loading…


Mintha el akarná üldözni a kormány a Tescot és a többi külföldi élelmiszerboltot az országból, olyan intézkedéscsomag bevezetésére készülnek.

Megadóztatnák például az áruházak parkolóit, évente 20 milliárd forintot szednének be ezen a címen. De ez még semmi, mert például azt megszabnák, hogy mennyit költhetnének reklámra és milyen árukat hirdethetnének a hipermarketek.

A Lázár János Miniszterelnökséget vezető és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által jegyzett javaslat azt is előírná, hogy az áruházak vegyenek fel még több alkalmazottat – értesült az Index.

loading...

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Az élelmiszerbotrányra hivatkozva vezetnék be ezeket az intézkedéseket, annak ellenére, hogy a multi üzletláncok forgalmazzák az élelmiszereket. Emlékezetes, nem rég derült ki, hogy a magyar vásárlók más minőségben kapják ugyanazokat a mogyorókrémeket, csokoládékat és más termékeket, mint amiket a nyugat-európai boltokban árulnak az üzletek.

loading…


A reklámköltés maximalizálását azzal indokolják Lázárék, hogy a kis üzletek nem tudnak ennyit hirdetésre költeni, a multik pedig visszaélnek marketing-erőfölényükkel. 

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
EGY LENGYEL LEVELE A MAGYAR NÉPHEZ.
EGY LENGYEL LEVELE A MAGYAR NÉPHEZ.

EGY LENGYEL LEVELE A MAGYAR NÉPHEZ. Nyílt levélben üzent egy Lengyel jobboldali demokrata a magyaroknak! Erről számolt be a Pesti...

MAGYARORSZÁG AZ UNIÓ BÉRRABSZOLGA GYARMATA.
MAGYARORSZÁG AZ UNIÓ BÉRRABSZOLGA GYARMATA.

MAGYARORSZÁG AZ UNIÓ BÉRRABSZOLGA GYARMATA. Bérrabszolga gyarmatok a közép-keleti európai országok az unióban – mondta Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési...

Close