ELTÖRTE A BABA CSONTJÁT, ÜTÖTTE, VERTE, MERT ZAVARTA A SÍRÁS

ELTÖRTE A BABA CSONTJÁT, ÜTÖTTE, VERTE, MERT ZAVARTA A SÍRÁS

ELTÖRTE A BABA CSONTJÁT, ÜTÖTTE, VERTE, MERT ZAVARTA A SÍRÁS

Letartóztattak egy 32 éves férfit, aki a másfél éves nevelt gyermekét hónapokon át rendszeresen ütötte-verte, közölte a Somogy megyei főügyészség.

loading...

A neten ismerkedett meg a gyermek anyjával, idén májusban össze is költöztek. A férfit zavarta a gyereksírás, ezért naponta többször is megverte, rángatva dobta be a kiságyába. A bántalmazástól nyolc napon túl gyógyuló, csonttöréses sérüléseket szenvedett az áldozat.

LETARTÓZTATÁSBAN A MÁSFÉL ÉVES GYERMEKET BÁNTALMAZÓ NEVELŐAPA- A SOMOGY MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG SAJTÓKÖZLEMÉNYE
A Kaposvári Járási Ügyészség indítványozta annak a 32 éves férfinak a letartóztatását, aki nevelt gyermekét hónapokon keresztül rendszeresen bántalmazta.

A gyanúsított a kisfiú anyjával interneten ismerkedett meg 2019-ben, majd 2020 májusában költözött össze a nővel, aki vitte másfél éves gyermekét is az új otthonba.

A férfit azonban zavarta a sértett sírása, amitől indulatba jött, ezért naponta fején, arcán, illetve egyéb testrészein tenyérrel megütötte a kisgyermeket. A gyanúsított az ütlegelésen túl a síró sértettet többször végtagjainál rángatva dobta be kiságyába.

loading...

A férfi bántalmazása következtében a gyermek nyolc napon túl gyógyuló, csonttöréses sérüléseket szenvedett.

Az ügyészségi indítványnak a Kaposvári Járásbíróság ügyeletes nyomozási bírója helyt adott és a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt elrendelte a gyanúsított letartóztatását. Forrás, forrás

loading…


Facebook hozzászólások
loading...