ELINDULT A MC DONALD’S HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA BUDAPESTEN

ELINDULT A MC DONALD'S HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA BUDAPESTEN

ELINDULT A MC DONALD'S HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA BUDAPESTEN.

loading...

Ezzel hatalmasat nyerhet az étteremlánc.

Valljuk be, annak ellenére, hogy a McDonalds-ról rengeteg ember rossz véleménnyel van, mégis egy egyik legsikeresebb étteremlánc nagyon hosszú ideje. Még az is elmeny egy hamburgerért, aki azon a véleményen van, hogy az egész csak műkaja.

Azonban ez sokaknak negy egyszerű, ugyanis hiába szeretjük nagyon a McDonalds kínálatát, ha közben 300km-re lakunk az első étteremtől.

Éppen emiatt rengeteg ember csak nagyon ritkán fogyaszt onnan, azonban most ez a probléma is megoldódni látszik.

loading...

A McDonald’s is elkezdi a házhoz szállítást Magyarországon. Ugyan hivatalosan még nem jelentették be az eseményt, de a Netpincér felületén már ott van a választási lehetőségek között a VIII. kerületben a gyorsétteremlánc kínálata, szúrta ki a G7.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevelekre: https://netceleb.eu/hirlevel/


A portál úgy tudja, egyelőre csak a VIII. kerületben szállítanak, ráadásul csak a Belváros Kiskörúton belüli részeire, azonban gyorsan bővítik majd a szolgáltatási területet.

A McDonald’s jelenleg 89 étteremmel rendelkezik hazánkban, a fővárosban pedig 49 éttermük van, de a G7 úgy tudja, a Netpincérrel kezdett munka során a teljes országot lefedik majd a házhoz szállítással.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A politikusok százait börtönbe küldő ügyész tudja, mit akar Orbánéktól
A politikusok százait börtönbe küldő ügyész tudja, mit akar Orbánéktól

A politikusok százait börtönbe küldő ügyész tudja, mit akar Orbánéktól Korrupcióellenes ügyészséget szeretne Magyarországon... ÉRDEKESSÉG, HOGY: A fideszesek kétharmada csatlakozna...

ÁRAM ÉS ENERGIA NÉLKÜLI HŰTŐ LEHET A JÖVŐ? AZ EGÉSZ VILÁGOT BEJÁRHATJA, AZ ELV A RÉGI PARASZTEMBEREKTŐL ERED
ÁRAM ÉS ENERGIA NÉLKÜLI HŰTŐ LEHET A JÖVŐ? AZ EGÉSZ VILÁGOT BEJÁRHATJA, AZ ELV A RÉGI PARASZTEMBEREKTŐL ERED

ÁRAM ÉS ENERGIA NÉLKÜLI HŰTŐ LEHET A JÖVŐ? AZ EGÉSZ VILÁGOT BEJÁRHATJA, AZ ELV A RÉGI PARASZTEMBEREKTŐL ERED Nem kell...

Close