ELHISZED? GYŰLETBESZÉD LESZ A MIGRÁCIÓ KRITIZÁLÁSA!

ELHISZED? GYŰLETBESZÉD LESZ A MIGRÁCIÓ KRITIZÁLÁSA!

ELHISZED? GYŰLETBESZÉD LESZ A MIGRÁCIÓ KRITIZÁLÁSA!

[good_old_share]

A migráció kritizálását gyűlöletbeszéddé és bűncselekményé nyilvánítaná az ENSZ Globális Migrációs Paktuma – Orwell 2019 ?

Videó alább!

loading...

Az ENSZ Marrakeshben 2018 decemberében elfogadott Globális Migrációs Paktumának egyik fontos eleme lehet a MIGRÁCIÓ kritikájának és a BEVÁNDORLÁSI-INVÁZIÓ KRITIZÁLÁSÁNAK BETILTÁSA!

loading…


Az Európai Parlamentben a globális paktumról tartott sajtótájékoztatón elmondták a Nemzet és Szabadság Európája (franciául: Europe des nations et des libertés) jobboldali európai politikai pártok képviselőinek csoportja nevében, hogy mostantól a migráció kritizálása gyűlöletbeszédnek számítana és egyének számára börtönbüntetéssel, a média számára pedig a média leállításával járna! Ők bevándorlásellenesek, ezért is fogalmaztak sarkosan…

A beszédet lefordítottam nektek és a videót is feliratoztam, hogy minél több emberhez juthasson el az igazság és az a TERV, amiről már jóval évekkel ezelőtt írtam nektek. (SBG Buddha – VilagHelyzete)

Igaza volt Ronald Reagan-nek, aki azt mondta: 
"A fasizmus, ha valaha elérkezik újra, akkor az a liberalizmus képében fog érkezni!"

Kedves vendégeink! Örülünk, hogy eljöttek. Elkezdjük akkor sajtótájékoztatónkat.

loading...

Szeretnék néhány szót szólni az ENSZ Globális Migrációs Paktumáról
A 2018. december 10-11-én Marrakesh-ben, Marokkóban tartott nemzetközi kongresszusról. Ennek vonatkozásaiban a Migrációról hozott Globális Paktumról

A résztvevő országok elfogadták, hogy aláírják ezt a megállapodást
Ez azt jelenti: 
hogy ez a megállapodás megteremti a legális keretrendszert, amiben a résztvevő országok elkötelezik magukat, hogy ennek fényében hoznak majd új törvényeket.
És az egyik alapeleme ennek a megállapodásnak: a GYŰLÖLETBESZÉD DEFINÍCIÓJÁNAK KITERJESZTÉSE!

A megállapodás kriminalizálni fogja és bűncselekménynek nyilvánítja a migrációról szóló beszédet! A migráció kritizálása bűncselekménynek fog számítani.

loading…


És a média azon tagjait – tehát ez önöket fogja érinteni, melyek teret adnak a bevándorlás kritizálásának, azokat a médiákat le lehet állítani.
A Migrációs Paktum a tömeges migráció legalizálása!

Deklarálja, hogy a migráció egy emberi jog.

Tehát tulajdonképpen lehetetlen lesz kritizálni Merkel 'Welcome Migrants' befogadó politikáját. Anélkül, hogy az illető ne kockáztatná, hogy börtönbe kerüljön gyűlöletbeszédért.

 

Tehát ez a megállapodás, szerény véleményünk szerint egy állami szintű hatalomátvétel a migránspárti, liberális és globalisták részéről.

És ebből nagyban a soknemzetíségű országok profitálnak. 
Mert tudják, azok országok, melyek importálják a harmadik világot…., maguk is a harmadik világgá válnak.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

És abszolút világos és önök ezt jól tudják, hogy a harmadik világbeli soknemzetiségű országok diktálják a szabályokat." Forrás.

loading…


"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." – Ronald Reagan telibe találta a jövőt.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...