ÉLETET MENTHET! NINCS IDŐ VÁRNI, AZONNAL CSELEKEDNI KELL!

ÉLETET MENTHET! NINCS IDŐ VÁRNI, AZONNAL CSELEKEDNI KELL!

ÉLETET MENTHET! NINCS IDŐ VÁRNI, AZONNAL CSELEKEDNI KELL!

[good_old_share]

Ne görgess tovább! Arra kérek minden anyukát, hogy olvassa el! (negatívan kommenteket nem kérek!!!)

„…Kérek minden anyukát, ha csak halvány esély is van arra, hogy így jártak, azonnal kórházba kell vinni a gyermeket!

Az én kislányom azért él, mert egy másik anyuka korábban figyelmeztetett! Ha másra hallgatok, már nem élne!…”

loading…


loading...

3 nappal ezelőtt a kislányom lenyelte egy gomb elemet. Amit én nem láttam csak a reakcióiból vettem észre (bár akkor még nem jöttem rá h lenyelte) pár perccel később egy második gomb elemet szedtem ki a szájából és akkor jöttem rá, hogy 2db. volt az asztal közepén, és amíg én nem láttam a kislányom felmászott a székre onnét az asztalra és leszedte.

A kislányom életét egy másik anyuka posztja mentette meg.

KB 3 hónapja egy anyuka írta egy oldalon hogy a 2 éves kisfia meghalt. Miután rosszul lett bevittek a kórházba és meghalt.

Akkor nem tudták mi okozta a halálát, de a boncolás során kiderült, hogy lenyelte egy gomb elemet, amit a kicsi kis ujjacskáival kiszedett az egyik játékból.

loading...

Az anyuka észre sem vette és így nem tudott rajta segíteni. De kiposztolta, hogy más gyerekével ilyen ne forduljon elő.

Miután én nem találtam meg a második elemet 20 perc keresés után beindultam vele a kórházba.

Itt kiderült, hogy igen sajnos sikerült lenyelnie. (még akkor sem akartam elhinni, hiszen csak egy apró kis reakciója volt és mivel az új a szájában volt, azt hittem csak lejjebb dugta az újját, és az okozta az öklendezést).

loading…


Azonnali műtét mondták…a dr. nő elmondta, 2 dolgot kell eltávolítani ez egyik a gomb elem (mivel a gyomorsavval reakcióba lép és a bomlás során a mérgező anyag megöli a gyermeket), a másik az éles szúrós tárgy.

Azon kívül minden maradhat és majd a természet elrendezi (több emberrel beszéltem és mindenki ugyan ezt a választ adta majd kijön).

A lenyelestől számítva 5 órába telt (hozzá teszem a dr. nő hatalmas erőkkel próbálkozott megszervezni a "műtétet"), mire sikerült eltávolítani belőle az elemet.

Szerencsére endoszkópos eltávolítással sikerül megszabadulni tőle. Akkor már elindultak a folyamatok és a sav hatására már bugyogott a pocakjában az elem.

(ezt szó szerint a dr. Nő mondta) – Megmentettem az életet! Tette hozzá.

 

(senkinek nem kívánom azt az érzést, ami belül kavargott bennem, az hogy én hagytam ott az elemet, megbíztam a lányomban hogy nem éri el, de ő megtalálta a módját, hogy meg szerezze. Hibásnak érzem magam).

Mi szerencsések voltunk, mert semmit nem sértett meg, a nyálkahártya is épp maradt. A beavatkozás után azt mondták, hogy kritikus állapotban volt.

loading…


Hozzáteszem, a kislányom a beavatkozás előtt 10 perccel még rohangált vidám volt semmi észre vehető jele nem volt annak, hogy pár óra múlva végzetes lehetett volna a benne lévő elem.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Kérek minden anyukát, ha csak halvány esély is van arra, hogy így jártak, azonnal kórházba kell vinni a gyermeket!

Az én kislányom azért él, mert egy másik anyuka korábban figyelmeztetett! Ha másra hallgatok, már nem élne!

A fénykép magáért beszél, az egyiket a szájából szedtem ki, a másikat az orvos a pocakjából. 5 óra alatt ilyen lett. Nincs idő várni, azonnal cselekedni kell!Szummer Veronika.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MŰANYAG-ÍGY ÖLI AZ EMBER A FÖLD ÉLŐVILÁGÁT.
MŰANYAG-ÍGY ÖLI AZ EMBER A FÖLD ÉLŐVILÁGÁT.

MŰANYAG-ÍGY ÖLI AZ EMBER A FÖLD ÉLŐVILÁGÁT. [good_old_share] Ezt teszi a műanyag szemét az állatokkal.   A műanyag korunk egyik...

ERRE FIGYELJ, MERT KISZEDNEK A FORGALOMBÓL, ÉS LEFOGLALJÁK AZ AUTÓDAT!
ERRE FIGYELJ, MERT KISZEDNEK A FORGALOMBÓL, ÉS LEFOGLALJÁK AZ AUTÓDAT!

ERRE FIGYELJ, MERT KISZEDNEK A FORGALOMBÓL, ÉS LEFOGLALJÁK AZ AUTÓDAT! [good_old_share] Ez történik, amikor az állam az erőszakszervezetét behajtóként működteti......

Close