EGY DARURA LÓGATTÁK FEL AZOKAT A PEDOFILOKAT, AKIK MEGERŐSZAKOLTAK EGY 10 ÉVES KISFIÚT.

EGY DARURA LÓGATTÁK FEL AZOKAT A PEDOFILOKAT, AKIK MEGERŐSZAKOLTAK EGY 10 ÉVES KISFIÚT.

EGY DARURA LÓGATTÁK FEL AZOKAT A PEDOFILOKAT, AKIK MEGERŐSZAKOLTAK EGY 10 ÉVES KISFIÚT.

[good_old_share]

Egy darura lógatták fel azokat a pedofilokat, akik megerőszakoltak egy 10 éves kisfiút.

 

loading...

Három pedofilt akasztottak fel a nyílt utcán Jemen fővárosában, Szanaa-ban, mert azok állítólag megerőszakoltak és megöltek egy 10 éves kisfiút.

loading…


A nyilvános kivégzésről készült fényképeken látható, amint az elkövetőket először megszégyeníti a helyi hatóság. Az elkövetőket valóságos tömeg vette körül, showműsorként nézve a büntetés végrehajtását.

Ezt követően egy rendőrtiszt vélhetően azt a parancsolja külön-külön az elkövetőknek, hogy feküdjenek arccal a földre, majd ezután ötször szíven lövi a pedofilokat hátulról.

Jemeni katona agyonlő a jemeni főváros, Szanaa egyik terén egy férfit, aki két társával megerőszakolt és meggyilkolt egy tízéves fiút. Az erőszaktevőket lelőtték, majd felakasztották. Jemenben az iszlám vallási törvénykezés, a saría van érvényben, amely szerint a gyilkosság halállal büntethető. Fotó: MTI/EPA/Jahja Arhab

A kivégzés uátán a három holttestet egy darura függesztették fel elrettentő példaként.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Jemenben egyáltalán nem ritka az ilyen típusú büntetés végrehajtás. Az állam halállal büntet szinte minden erőszakos bűncselekményt, beleértve a nemi erőszakot, a terrorizmust, valamint a gyilkosságot.

loading...

A holttesteket felakasztották elrettentő példaként Fotó: MTI/EPA/Jahja Arhab

loading…


Az országban ugyanakkor elfogadják a Sharia törvényét is, ami szerint elméletileg halállal bűntetendő a szodómia, prostitúció valamint az istenkáromlás is.

A legtöbb kivégzés golyó általi halál, azonban egyáltalán nem ritka a halálra kövezés, lefejezés, vagy felakasztás sem. Forrás  Forrás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FÉRFI DIVAT - SZÉP ÚJ VILÁG.
FÉRFI DIVAT – SZÉP ÚJ VILÁG.

FÉRFI DIVAT - SZÉP ÚJ VILÁG. [good_old_share] A divattervezők szerint így kellene kinéznetek fiúk! A férfi divathetek főszezonjának zárásakor mindig...

FIGYELJ, MERT EZ BÁRKIVEL MEGTÖRTÉNHET!
FIGYELJ, MERT EZ BÁRKIVEL MEGTÖRTÉNHET!

FIGYELJ, MERT EZ BÁRKIVEL MEGTÖRTÉNHET! [good_old_share] Zsuzsa Zsoldos - Tegnap délelőtt a városban volt dolgom Gödöllőn. A SPAR parkolóból indultam...

Close