Egy autó tetején utaztattak két gyermeket Szigetmonostoron

Egy autó tetején utaztattak két gyermeket Szigetmonostoron

Egy autó tetején utaztattak két gyermeket Szigetmonostoron

Olyan kommentelő is akadt, aki szerint nem olyan nagy tragédia, mivel régen is csináltak hasonlót a szülök.

A Bp-i autósok közössége nevő Facebook-csoport tett közzé egy nem mindenapi felvételt, amelyet egyik olvasójuk készített, a leírás szerint Szigetmonostoron. A fotón az látható, hogy egy szürke autó tetején két gyermek utazik.

loading...

"Így utaztattak Szigetmonostoron két gyermeket" – írták a poszt mellé megosztói.

Az autóst a kommentelők sem kímélték, egyikük azt írja:

"Csak gratulálni tudok a f.szkalap idióta szülőnek aki ezt meg engedte vagy esetleg saját maga tette fel a gyereket az autó tetejére! Nem érdemli meg, hogy gyereke legyen. Simán képtelen a gyereknevelésre!"

"Mivel közúton közlekednek: mindenki aki ezt jópofinak tartja és ha van jogsija, azoknak most vegyék el örökre a szülőkkel együtt a jogsiját. Kérdezném a jópofizóktól, mi van akkor ha egy kutya kiszalad a kocsi elé és vészfékezés v. kormány elrántás lesz? a gyerekek hová fognak lerepülni??!!"

loading...

– írja egy másik hozzászóló.

Olyanok is akadtak, akik szerint nem olyan nagy tragédia egy-egy autó tetején megtett kör:

"Anno, bizony apám feltett a lovaskocsira, aztán meg leestem, aztán bőgtem, aztán meg újra feltett és vigyorogtam. Ez már csak így működött régen, ja meg a fiam vezette az autót, pedig alig látott ki de élvezte nagyon, meg én is, emlékeztem mikor én is így vezettem a Trabit apám mellett…

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Akik itt sápítoznak gondolom ketrecben tartják a gyereküket csak EU-s játszótéren játszhatnak, nem nézhetnek tv-t, nincs mobiljuk és semmi cukros ételt nem esznek…. Röhej" – írta valaki a kép alá.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...