Donald Trump legyőzi a bankárokat?

Donald Trump legyőzi a bankárokat?

Donald Trump legyőzi a bankárokat?

A FEHÉR HÁZ URALMA ALÁ VONHATJA A FED-ET! Fontos linkek a cikk végén!

Donald Trump elnök megszakítja a politikai elit és központi jegybankok mintegy 250 éves egyeduralmát?

loading...

A Rothschildok felemelkedése és a dinasztia pénzügyi birodalommá válása az 1760-as években vette kezdetét. A sajátos sikersztori egészen napjainkig folytatódott mindenféle nagyobb zökkenő, akadály nélkül. Ez oda vezetett, hogy a látható hatalmi berendezkedés mögött kiépült egy, a legtöbb ember számára szinte érzékelhetetlen, despota uralom, amely alapvetően határozta meg civilizációnk útját, alakulását, jövőjét.

A háttérhatalmi organizmus elsősorban kifogyhatatlan pénzeszközei és így pénzügyi zsarolás révén volt képes bekebelezni a világ legerősebb országát, ezzel párhuzamosan sikerrel vetette ki hálóját a többi államra is. Ez a Föld legnagyobb szervezett bűnözői szindikátusa, ami mellett a legveszélyesebbnek tartott maffiaszerű alakulatok csupán ártalmatlan, gombfocizó csoportoknak tűnnek. És ebben egyáltalán nincs semmi túlzás.

A háttérhatalmi gépezet brutális, vérszomjas, nem elégszik meg semmivel, totális uralomra törnek. Az egész világ kell nekik és ha megszerezték, akkor a saját elképzeléseik szerint alakítanák át, nem számolva több milliárd emberi lénnyel, akiket ennélfogva el kell tüntetni a bolygóról. Ez a csoport az utóbbi évszázadok során sikerrel élt a zsarolás, a megfélemlítés és a célzott gyilkolás módszereivel azért, hogy érdekeiket maradéktalan módon érvényesíthessék.

Prédái közé tartoznak vezető politikusok, pénzemberek, feltalálók, kutatók, újságírók. Bárki, aki az útjukban állt. Soha nem teketóriáztak. John F. Kennedyt alaposan eltervezett és elpróbált akcióterv szerint végezték ki nyílt színen, a bennfentesek okulására.

loading...

Háborúkat provokáltak és azok kimenetelét befolyásolták. Országokat rohantak le – hol gazdasági bérgyilkosokkal, hol hadseregekkel. Puccsokat pénzeltek. Privatizálták az egész civilizációt. Megkaparintották a tömegtájékoztatási és tömegszórakoztatási eszközöket és azon keresztül manipulálják a teljes lakosságot. A kezükben van a szándékosan alulfinanszírozott közoktatás és egészségügyi rendszer. A tudományos világ a pénzeikből él, így ott is az történik, amit ők akarnak.

Nem csoda, hogy elsősorban a pénzügyi rendszeren keresztül óriási nyomást tudnak gyakorolni bármely más, mindenki számára látható, legitim hatalmi képződményre, legyen az akár az USA, a Fehér Ház Ovális Irodája.

A jegybankoknak nevezett háttérhatalmi intézményrendszer gigászi polipként fojtogatta az államot és a népet egyaránt. Ez a banda több tragédiát okozott és több vérrel áztatta a földet, mint a bolygón valaha elkövetett bűncselekmény együttvéve.

Néha becsületes politikusok megpróbáltak nekik ellenállni és megtörni kikezdhetetlennek tűnő uralmukat és azon voltak, hogy felszabadítsák országukat a bankszterek rémuralma alól. Ez azonban immár 250 éve senkinek nem sikerült és voltak, akik az életüket áldozták a valós szabadságunk kiharcolása érdekében. Sajnos jelentősebb eredmény nélkül.

Mostanáig.

loading…


A legújabb információk szerint Donald J. Trump, az Egyesült Államok elnöke csendben átvette az Egyesült Államok Szövetségi Tartalék Rendszere (Federal Reserve System – FED) feletti irányítást. A művelet 2020 márciusának utolsó két hetében zajlott le, méghozzá a világmédia hallgatása közepette.

Trump eddig példa nélkül álló módon, a rendkívüli helyzet által kiterjesztett jogkörök által felhatalmazva mindenféle erőszak, vérrontás nélkül érte el azt, hogy a FED az Államkincstár részévé váljék. Ezáltal közvetlen felügyeleti lehetőséget kapott a szervezet működését illetően – a legmélyebb szintekig.

Ha a híresztelések igazak, akkor ez egy egyedülálló történelmi pillanat és lehetőség, amelynek során kikezdhetővé válik a háttérhatalmi uralmi rendszer és egy olyan ütést lehet bevinni a mélyállami szindikátus legérzékenyebb pontjára, amit nem fognak egyhamar kiheverni. A FED állami felügyelet (gondnokság?) alá hajtása példaként szolgálhat más országok kormányai számára.

Megmutathatja, hogy ez igenis egy megléphető, stratégiai fontosságú művelet. Mindenhol meg kell szüntetni a jegybankok névleges függetlenségét és állami felügyelet mellett szorosan ellenőrizni ezeknek az intézeteknek a tevékenységét. Itt az ideje, hogy a jegybankok végre az emberek, a nép érdekében tevékenykedjenek és ne azok ellenében – ahogy ezt a kezdetektől tették.

Amennyiben a jegybankoknak a kvázi államosítási kísérlete hosszabb távon teljes sikerrel jár, úgy elérkezhetünk egy történelmi jellegű kitörési pillanathoz, amely a valódi szabadság és függetlenség korszakának a küszöbére terelheti az emberiséget.

Ha a világ tíz legnagyobb és legbefolyásosabb országa valamiféle csoda folytán hasonlóképpen cselekedne, úgy a mélyállami szindikátus hatalma végzetesen megroggyanna, hiszen a központi bankok felettit irányítás elvesztésével minden kontroll, zsarolási potenciál kicsúszna a kezükből. Itt az ideje, hogy a jegybankok a nép bankjaivá váljanak. Itt az ideje a mélyállami struktúrának, a háttérhatalom felszámolásának, hiszen ez az egyetlen lehetőség arra, hogy az emberiség a bőség, jólét és tényleges szabadság korszakába lépjen.

loading…


No persze ne legyünk teljesen naiv szuper-optimisták, hiszen választási év van az USA-ban és Trumpot vagy így, vagy úgy is letávolíthatják az Ovális Irodából, ahogyan azt annak idején Kennedyvel tették. Az első lépések biztatók, a kérdés az, hogy sikerülhet-e az egész műveletet lebonyolítani. (Körösztös György – Hihetetlen Magazin) Forrás: amely igazolja, hogy Trump minden eddigi elnöknél nagyobb hatalmat kapott a FED közvetlen ellenőrzésére: KATTINTS. A CNN siratódala a FED elvesztett függetlenségéről: KATTINTS Trump a krízist használja ki ahhoz, hogy átvegye a FED irányítását? KATTINTS.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Orbán: Május végén visszaadhatjuk a parlamentnek a különleges felhatalmazást
Orbán: Május végén visszaadhatjuk a parlamentnek a különleges felhatalmazást

Orbán: Május végén visszaadhatjuk a parlamentnek a különleges felhatalmazást “mindenkinek adunk egy esélyt, hogy elnézést kérjen Magyarországtól az igaztalan vádakért”...

Megbolondult az időjárás! Mi történik a Földünkkel? - fotók, videók
Megbolondult az időjárás! Mi történik a Földünkkel? – fotók, videók

Megbolondult az időjárás! Mi történik a Földünkkel? - fotók, videók Az alább látható fotók és videók májusban készültek. Vajon mi...

Close