DÖBBENETES DOLOG TÖRTÉNT EGY FŐVÁROSI KÓRHÁZBAN – Letaglózó képek!

DÖBBENETES DOLOG TÖRTÉNT EGY FŐVÁROSI KÓRHÁZBAN - Letaglózó képek!

DÖBBENETES DOLOG TÖRTÉNT EGY FŐVÁROSI KÓRHÁZBAN – Letaglózó képek!

[good_old_share]

Meghalt egy ember, aztán a folyosón órákig kerülgették a földön fekvő holttestet!

 

loading...

Elképesztő dolog történt egy fővárosi kórházban! Egy ott várakozó számolt be erről, aki szemtanúja volt mindennek, mivel éppen ott tartózkodott.

Hárman is megpróbálták újraéleszteni a férfit, de sikertelenül.

loading…


– Éppen a folyosón voltam, amikor egy idős férfi néhány méterre tőlem rosszul lett és összeesett. Valószínűleg szívrohamot kapott. Azonnal odajöttek az ápolók, és megkezdték az újraélesztését. Hárman, két nő és egy férfi küzdött az életéért. Először hagyományos módszerrel próbálták meg visszahozni, aztán gyorsan hoztak egy defibrillátort is, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta – mondta el a szemtanú.

Hosszú ideig kerülgették a letakart holttestet

De ez még nem minden!

loading…


– A férfi holttestét egy fehér lepedővel ezután letakarták, és mindenki arra számított, hogy azonnal jönnek érte. Az idő viszont csak telt, és nem történt semmi!

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Nem sokkal délután 4 előtt néztem az órámra, és 6 órakor még mindig ott feküdt a hulla a folyosón. Mintha senkit nem is érdekelt volna, pedig egy pszichiátriáról beszélünk, tele sérült lelkületű beteggel. Fogalmam sincs, hogyan engedhették meg mindezt?!

Az általa készített felvételeken jól látszik, hogy a folyosó kellős közepén feküdt a holttest, amit az arra járóknak kerülgetni kellett! Forrás.

[good_old_share]

loading…


loading...
Read previous post:
VÍZI SZÖRNY A DUNÁBAN?
VÍZI SZÖRNY A DUNÁBAN?

VÍZI SZÖRNY A DUNÁBAN? [good_old_share] Vízi szörnyet filmeztek a Dunán, rengetegen találgatják, mi lehet valójában.   Egy különös videó tartja...

ITT BETEGEK FEKSZENEK, EZ NEM LEZÁRT TERÜLET!
ITT BETEGEK FEKSZENEK, EZ NEM LEZÁRT TERÜLET!

ITT BETEGEK FEKSZENEK, EZ NEM LEZÁRT TERÜLET! [good_old_share] A Kútvölgyi kórházban tragikus látvány fogadott minket. Csernobilt idéző hangulat uralkodik ott....

Close