A DEVIZÁS SZAVAZATOKÉRT EGYMÁS HAJÁT TÉPIK A PÁRTOK.

A DEVIZÁS SZAVAZATOKÉRT EGYMÁS HAJÁT TÉPIK A PÁRTOK.

A DEVIZÁS SZAVAZATOKÉRT EGYMÁS HAJÁT TÉPIK A PÁRTOK.

[good_old_share]

Egy érdekes cikk jelent meg az Alfahír című portálon. 

 

A Jobbik úgy érzi, hogy a lehetőségeihez mérten mindent megtett eddig a „deviza”-károsultakért.

loading…


loading...

A cikk címe: A JOBBIK NEM HAGYJA, HOGY KAMPÁNYFOGÁSSÁ TEGYÉK A DEVIZAKÁROSULTAK KÉPVISELETÉT.

Az jól érzékelhető, hogy a pártok sorban kezdik felismerni, hogy hatalmas szavazóbázis a „deviza”-károsultak tábora, és akár kormányra is segíthetné azt a pártot, amelyik elszántan, és akár a pénzvilággal szembe menve kiállna ezért a táborért.

Legalábbis az alábbi videóból és cikkből ez derül ki.

 

A JOBBIK NEM HAGYJA, HOGY KAMPÁNYFOGÁSSÁ TEGYÉK A DEVIZAKÁROSULTAK KÉPVISELETÉT

Nagyon közel vannak már a választások, ez leginkább abban érhető tetten, hogy megkezdődtek a pártok részéről a felelőtlen, szavazatot hozó ígérgetések. Karácsony Gergely épp ma ígérte be a 13. havi nyugdíjat, amire egy rendes, a Jobbik által javasolt bér- és nyugdíjrendezés esetében semmi szükség nem lenne.

loading...

De nem csak a nyugdíjasokat vették észre az elmúlt negyed század kormányzati szereplői, hanem a hányattatott sorsú deviza-károsultakat is.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Amíg megkapják a szavazatukat megígérik, hogy foglalkoznak a problémáikkal, de előre borítékolható, hogy amint elmúlt április 8-a törlődik a memória és ismét az út szélén felejtik őket. A felelőtlen ígérgetésekre válaszul tartott csütörtökön sajtótájékoztatót a devizások érdekeit és lakhatását már a kezdetek óta konzekvensen napirenden tartó és képviselő párt, a Jobbik két szakembere, Varga-Damm Andrea és Z. Kárpát Dániel.

loading…


Z. Kárpát Dániel meglepődve tapasztalta, hogy az elmúlt napokban a hitelkárosultak ügyét elszabotáló korábbi kormányzópártok kezdték egymás haját tépni a szavazókért, miközben

"a deviza-károsultakat képviselő egyetlen hiteles erőként a Jobbik mutatkozik évek óta."

 

A képviselő felidézte, hogy 2010-et követően egy kilakoltatás megakadályozása miatt a Jobbik frakciónak a fele bíróságra járt. A Jobbik képviselői azonban nem csak akkor, hanem azóta is mindig kiálltak a bajbajutottakért, ahogy ezt teszik majd a későbbiekben is. Forrás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÜZENET ORBÁN VIKTORNAK-EZEK A LÉNYEGES DOLGOK!
ÜZENET ORBÁN VIKTORNAK-EZEK A LÉNYEGES DOLGOK!

ÜZENET ORBÁN VIKTORNAK-EZEK A LÉNYEGES DOLGOK! [good_old_share] Egy férfi elgondolkodtató üzenete Orbán Viktornak! Szánj rá pár percet! Érdemes! loading... Az...

TÖBB PÁRT IS ÚJRASZÁMOLTATNÁ A DEVIZAKÁROSULTAK TARTOZÁSÁT.
TÖBB PÁRT IS ÚJRASZÁMOLTATNÁ A DEVIZAKÁROSULTAK TARTOZÁSÁT.

TÖBB PÁRT IS ÚJRASZÁMOLTATNÁ A DEVIZAKÁROSULTAK TARTOZÁSÁT. [good_old_share] Törvénymódosítást kezdeményez az LMP és az MSZP a devizahitelesek megsegítésére. A módosítást...

Close