A DEVIZAKÁROSULTAK SZAVAZATAIRA NAGY SZÜKSÉG VAN!

A DEVIZAKÁROSULTAK SZAVAZATAIRA NAGY SZÜKSÉG VAN!
Email

A DEVIZAKÁROSULTAK SZAVAZATAIRA NAGY SZÜKSÉG VAN!

Email

Kövér után a KDNP is páros lábbal szállt bele a devizahitelesekbe.

 

Bár keresztényi erény lenne, de semmilyen megbánást nem mutatnak. Pedig akármennyire is akarják titkolni, a devizahiteleket Orbánnak és a KDNP-nek köszönhetjük, hiszen ők dolgozták ki és szavazták meg a  2001. évi XCIII. törvényt, amely megszüntette a devizakorlátozásokat a hitelfelvételek esetében, mindenféle gát nélkül.

loading…


Azután, hogy rászabadították az országra a devizahiteleket, és már látszódik, hogy az átgondolatlan törvényhozással hány ezer családot sodortak végveszélybe, még mindig nem tesznek semmit. Pedig lett volna rá nyolc évük. Nem tesznek semmit, mondom, mert amit devizamentés címén tettek, az semmi más nem volt, mint szokásukhoz híven segítsenek azokon, akik nem szorulnak rá, és hagyják a kilátástalanság szélén azokat, akik igazán rászorulnának az állami segítségre.

loading...

Magyarországon a KDNP-nél álszentebb társaság nincs. Bátran kijelentem ezt, mert nap mint nap adják ennek tanúbizonyságát. Most éppen itt az általuk benyújtott törvényjavaslat, amely  értelmében a december 1. és március 1. közötti időszak helyett november 15. és április 30. között nem lehet végrehajtáskor egy magánszemély lakóingatlanát kiüríteni.

loading…


Miért ez a dátum? Akkor már nincs olyan hideg, könnyebb átvészelni az éjszakát a híd alatt? Ó, ez tényleg keresztény együttérzésre utal. Esetleg addigra elkészülnek ezerszámra az állami bérlakások? Akkor én aludtam át az elmúlt két évet.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Nem, ennél sokkal prózaibb oka van ennek a dátumnak. Cinikus, az embereket semmibe néző oka van. Áprilisban lesznek az országgyűlési választások, és minden szavazatra szükség van. Azért egy dologra felhívnám a figyelmet. Akiket eddig csak hitegettek, akiknek a pénzén urizálnak az MNB alapítványai, azok már átlátnak önökön. Hamarosan át is fognak lépni, higgyék el. Forrás.

Email

loading…


loading...
Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
ROHAM A BANK ELLEN.
ROHAM A BANK ELLEN.

ROHAM A BANK ELLEN. Bankrohamot hirdettek a katalánok.   A Katalónia függetlenségéért kampányoló Katalán Nemzetgyűlés nevű szervezet arra kéri a...

LAS VEGAS HŐSE-A VETERÁN A LÖVÉSEKET HALLVA MENTŐBEVETÉSRE INDULT.
LAS VEGAS HŐSE-A VETERÁN A LÖVÉSEKET HALLVA MENTŐBEVETÉSRE INDULT.

Egy veterán tengerészgyalogos (mármint a veteránt úgy kell érteni, hogy már volt éles akción, miközben csak 29 éves) akcióba lépett...

Close