Devizahitel – Drámai vallomás: fia nélkül éhen halna a Neoton Família egykori énekesnője

Devizahitel - Drámai vallomás: fia nélkül éhen halna a Neoton Família egykori énekesnője

Devizahitel – Drámai vallomás: fia nélkül éhen halna a Neoton Família egykori énekesnője

A Neoton Família egykori énekesnőjének 41 millió forintos devizahitele van. Mivel Pál Évának nincs állandó keresete, a 35 éves Tamás fia fizeti a törlesztőrészleteket – írja a Blikk.

„Nem is tudom, mi lenne velem, ha Tamás nem lenne mellettem, valószínűleg éhen halnék a fiam nélkül. Ő tart el, a bank a fizetéséből vonta le minden hónapban a 170 ezer forint törlesztőrészletet” – panaszolta a Blikknek az énekesnő. A Neoton korábbi sztárja egy 10 millió forintos kölcsönnel kezdett, amely később 41 millióra rúgott, jelenleg pedig 19 milliót kell visszafizetnie.

loading…


loading...

Éhen halnék Tamás nélkül – Folytatódik Pál Éva kálváriája: a fia tartja el a Neoton Família eladósodott egykori énekesnőjét

Budapest — Csak egyedül gyermekére, Tamásra (35) számíthat a bajban a Neoton Família egykori énekesnője. Bedőlt svájcifrank-alapú hitele miatt 41 millió forinttal tartozott a banknak Pál Éva (67), és mivel állandó keresete nincs, a fia fizeti a törlesztőrészleteket.

– Nem is tudom, mi lenne velem, ha Tamás nem lenne mellettem, valószínűleg éhen halnék a fiam nélkül. Ő tart el, a bank a fizetéséből vonta le minden hónapban a 170 ezer forint törlesztőrészletet – panaszolta a Blikknek az énekesnő.

Éva már nagyon elfáradt a több mint egy évtizede tartó harcban, de nem adja fel, hét visszautasított kérelem után is próbál egyezkedni a hitelintézettel. A Neoton korábbi sztárja egy 10 millió forintos kölcsönnel kezdett, amely később 41 millióra rúgott, jelenleg pedig 19 milliót kell visszafizetnie.

loading...

– A havi 170 ezres törlesztést legutóbb elutasították, most 109 hónapra kértünk 175 ezres részletfizetést, és reméljük a legjobbakat. Most nagyon el vagyok keseredve, mert lehetetlen helyzetet teremtenek a kamatokkal. Tavaly február óta hiába fizettünk be kétmilliót, most ugyanúgy 19 millióval tartozunk.

Éva a fiával él az 1100 négyzetméteres telken található házban, amin jócskán lenne mit javítani. Az ablakok betörtek, 13 éve nem volt kifestve, a cserépkályha télen füstöl, nemrégiben még a terasz is 25 centimétert süllyedt.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

– Sok mindent fel kellene újítani, de nincs rá pénz. A teraszon is összetört a beton, de az a legkisebb probléma. A cserépkályha jobban aggaszt, télen csak azért nem aggódtam a füst miatt, mert a törött ablakon kivitte a huzat. Nemrégiben sikerült az üveget megcsináltatni, aminek örülünk, de millió egy dolog van még – kesergett.

Évában a fia próbálja tartani a lelket, az ő tanácsára hagyott fel a piaci munkával is, ami kis híján az egészségére ment. Tamás úgy vélte, édesanyja alacsony órabére nem hoz annyi pénzt a házhoz, hogy érdemes lenne kínlódni vele. Amióta Éva felmondott, újra énekel.

– Nagyon hálás vagyok a fiamnak, amiért ennyit segít, az egész életét rám áldozza. Nincs családja, de ebben a helyzetben nem is mer tervezni, mert valahogy túl kell jutnunk ezen az áldatlan állapoton – tette hozzá.

Fél áron lép fel

Néhány hónapja újra színpadon áll és régi Neoton-slágereket énekel Pál Éva.

loading…


– Nagyon örülök, hogy vannak fellépések, mert nekem a zene gyógyír a sebeimre, ráadásul némi pénzt is keresek vele. Igaz, fél áron vállalok el minden fellépést, hogy minél több helyre hívjanak, de egyelőre ez is több, mint a semmi – mondta Éva, akinek jelenleg átlagosan heti egy koncertje van.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A határérték százezerszeresével sugároz a Norvég-tengerben elsüllyedt szovjet atomtengeralattjáró
A határérték százezerszeresével sugároz a Norvég-tengerben elsüllyedt szovjet atomtengeralattjáró

A határérték százezerszeresével sugároz a Norvég-tengerben elsüllyedt szovjet atomtengeralattjáró A megengedett határértéknél százezerszer magasabb sugárzási szintet mértek orosz és norvég...

MÁSODSZOR KÉSZÜLT VIDEÓ A MÉLYTENGERI ÓRIÁSRÓL
MÁSODSZOR KÉSZÜLT VIDEÓ A MÉLYTENGERI ÓRIÁSRÓL

MÁSODSZOR KÉSZÜLT VIDEÓ A MÉLYTENGERI ÓRIÁSRÓL Másodszor sikerült videót készíteni egy élő óriáskalmárról természetes környezetében – számol be a Live...

Close