Dér Heni: Igazat kell adnom Schobert Norbinak

Dér Heni: Igazat kell adnom Schobert Norbinak

Dér Heni: Igazat kell adnom Schobert Norbinak

Azt tanácsolta a kommentelőknek, hogy mártírkodás helyett inkább guggoljanak párat.

Schobert Norbi a live videójával, ahogy ő fogalmazott kommunikációs atombombát dobott le, ami végülis célt ért, mert az olyan kijelentéseit, mint hogy „sajnos a nők a szülésnél cseszik el” és „nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt” még az ismert arcok sem tudták szó nélkül hagyni.

loading...

Krausz Gábor elég keresetlen szavakkal küldte el Schobertet, de Kulcsár Edina férje, Csuti is elmondta a véleményét.

Ezzel szemben Dér Heni hosszú posztban védte Schobert gondolatait.

Emberek!! Egy pár gondolatot én is leírnék nektek:
1. Nem, nem támogat @norbi_schobert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban!

2. Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak..

3. Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!! Ez a férfiakra is vonatkozik!!

loading...

4. Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!!

5. Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is dübbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!!

6. Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!!

7. Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!!

8. Rengeteg olyan szexi mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kíváló formában!!

9. Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!!

loading…


10. Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest!

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

11. Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!!

12. Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EGY ÁLLATORVOS SZEMFELNYITÓ ÜZENETE, AMI MINDEN GAZDINAK ÉBRESZTŐT FÚJ: ÍGY VISELKEDNEK AZ ÁLLATOK ELALTATÁS ELŐTT
EGY ÁLLATORVOS SZEMFELNYITÓ ÜZENETE, AMI MINDEN GAZDINAK ÉBRESZTŐT FÚJ: ÍGY VISELKEDNEK AZ ÁLLATOK ELALTATÁS ELŐTT

EGY ÁLLATORVOS SZEMFELNYITÓ ÜZENETE, AMI MINDEN GAZDINAK ÉBRESZTŐT FÚJ: ÍGY VISELKEDNEK AZ ÁLLATOK ELALTATÁS ELŐTT Hiába tudja valaki, hogy azzal...

Orbán teljhatalma ellentmond az alaptörvénynek
Orbán teljhatalma ellentmond az alaptörvénynek

Orbán teljhatalma ellentmond az alaptörvénynek Orbán szava maga a törvény, amit kontrollálni sem a parlament, sem a demokrácia intézményei nem...

Close