Csak pár napot élhetett a pici Léna baba

Csak pár napot élhetett a pici Léna baba

Csak pár napot élhetett a pici Léna baba

Az apja elvesztette türelmét, és bántalmazta a kis újszülöttet

Richárd még csak párnapja volt apuka, de olyan szinten elvesztette türelmét kislánya Léna baba állandó és vigasztalhatatlan sírása miatt, hogy először megvárta amíg párja esete lefeküdt aludni, majd olyan szinten elkezdte bántalmazni gyermekét, amibe aztán a későbbiekben belehalt.

loading…


loading...

Az orvosok a kislány testén is fején is megtalálták a bántalmazás nyomait. Bebizonyosodott, hogy agysérülést is szenvedett.
A baranya megyei apa tárgyalásán egyértelműen bebizonyosodott, hogy elvesztette türelmét, idegileg labilissá vált, és addig bántalmazta a magatehetetlen picit, amíg az örökre elhallgatott.

Léna a végzetes nap reggelén

loading…


Richárd eleinte tagadta tettét és azzal védekezett, hogy biztosan valamilyen módon kiesett az ágyából és abból adódtak sérülései. Ám a kiérkező mentők azonnal látták, hogy a gyermeknél súlyos bántalmazás történt.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Az ekkor még csak pár napos gyermeket azonnal kórházba szállították, ahol három napon keresztül küzdöttek az életéért és mindent megtettek, hogy megmentsék, de végül már nem tudtak rajta segíteni és elhunyt.

loading...

A bírósági tárgyaláson nem tudott magyarázatot adni arra, hogy miért is tette ezt a szörnyűséget gyermekével.

loading…


loading...
Read previous post:
Reuters: 1,975 billió forint landolt Orbán haverjainál és családjánál
Reuters: 1,975 billió forint landolt Orbán haverjainál és családjánál

Reuters: 1,975 billió forint landolt Orbán haverjainál és családjánál Nemzetközi lapszemlénket olvashatják. U.S. News and World Report / Reuters Orbán...

Orbántól kért segítséget - Megmentették a kilakoltatás szélén álló kilencgyerekes családot.
Orbántól kért segítséget – Megmentették a kilakoltatás szélén álló kilencgyerekes családot.

Orbántól kért segítséget - Megmentették a kilakoltatás szélén álló kilencgyerekes családot. Megmentették a kilakoltatás szélén álló kilencgyerekes családot. Több mint...

Close