BORULNAK AZ AUTÓK, EXTRÉM VESZÉLY-ÓNOS ESŐ ÉS HAVAZÁS!

BORULNAK AZ AUTÓK, EXTRÉM VESZÉLY-ÓNOS ESŐ ÉS HAVAZÁS!
Email

BORULNAK AZ AUTÓK, EXTRÉM VESZÉLY-ÓNOS ESŐ ÉS HAVAZÁS!

Email

Borulnak az autók az országban!

Csúsznak az utak, érdemes nagyon óvatosan vezetni.

 

Eplénynél és a 4-es főúton, Nyíregyháza és Újhefértó között is felborult egy személyautó, írja a Katasztrófavédelem a két eset 20 perc különbséggel történt. Az autók utasai nem sérültek meg.

loading…


Ónos eső és havazás miatt adtak ki figyelmeztetést.

loading...

Az Országos Meteorológiai Szolgálat ónos eső és havazás miatt adott ki figyelmeztetést hétfőre. Előrejelzéseük szerint vasárnap az északkeleti megyékben legfeljebb közepes intenzitású havazás várható, amelyből jellemzően lepel – 1, 2 cm friss hó hullhat.

A közlekedésre kifejezetten veszélyes időjárási helyzet (ónos esőre friss hóréteg) várható a hétfő hajnali, reggeli órákban.

Éjféltől nyugat felől újabb csapadékhullám éri el térségünket.

Ez a Dunántúlon eleinte eső lesz, majd hajnalban a középső országrészben fagyott eső, ónos eső várható (a Börzsönyben azonban havazással kezd, ott a magasabb részeken várhatóan nem lesz folyékony halmazállapot).

Kiemelten a reggeli órákban lehet nagyobb mennyiségű ónos eső: Komárom, Fejér, Pest megyékben (valamint Veszprém és Nógrád egyes részein). Délelőtt egyre inkább havas esőre, hóra vált a csapadék formája. A dunántúli hegyekben kb. 5 cm-t elérő friss hóréteg várható, míg a Vértes-Cserhát tengelyben 5-15 cm tapadó hó is hullhat.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A Tiszántúl kivételével gyakorlatilag lepelnyi hóréteg bárhol kialakulhat, de napközben a legtöbb helyen már olvadni fog.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
BEJELENTÉS-FOLYÉKONY TÜZELŐANYAG NYERHETŐ A NAPENERGIÁBÓL.
BEJELENTÉS-FOLYÉKONY TÜZELŐANYAG NYERHETŐ A NAPENERGIÁBÓL.

BEJELENTÉS-FOLYÉKONY TÜZELŐANYAG NYERHETŐ A NAPENERGIÁBÓL. A tudósok áttörő eredményt értek el, miszerint a napenergia tüzelőanyag formában válhat tárolhatóvá. Bármennyire káros...

ORBÁN VIKTOR BÚCSÚZIK ANDY VAJNÁTÓL.
ORBÁN VIKTOR BÚCSÚZIK ANDY VAJNÁTÓL.

ORBÁN VIKTOR BÚCSÚZIK ANDY VAJNÁTÓL. Orbán Viktor Terminátor-köszönéssel búcsúzik Andy Vajnától loading... Orbán Viktor - A legnagyobb magyar filmproducertől búcsúzunk....

Close