Biztonsági és nyomozó céget alapított Mészáros Lőrinc

Biztonsági és nyomozó céget alapított Mészáros Lőrinc

Biztonsági és nyomozó céget alapított Mészáros Lőrinc

Ezen a területen még nem mozgott a felcsúti milliárdos….de, ahogy mondani szokták "jó emberekkel jó dolgok történnek"

loading...

Egy újabb céget alapított, amivel ráadásul egy eddig még nem igazán ismert területen kívánja megvetni a lábát Mészáros Lőrinc – írja az Mfor.hu.

A cégkivonatok tanúsága szerint július 6-án alapította meg és július 21-én jegyezték be a Talentis Protect Zrt.-t.

Nyáron, a karanténból való kiszabadulás idején is zajlott az élet a volt felcsúti polgármester vállalkozásainál. Egy újabb céget alapított, amivel ráadásul egy eddig még nem igazán ismert területen kívánja megvetni a lábát Mészáros Lőrinc.

A cégkivonatok tanúsága szerint július 6-án alapította meg a Talentis Protect Zrt.-t, melyet a cégbíróság csak hetekkel később, július 21-én jegyzett be. Az 5 millió forintos jegyzett tőkével létrehozott cég fő tevékenysége – a cégnévvel egybecsengően – biztonsági rendszer szolgáltatás lett, ám emellé még jó néhány tevékenységet felvettek.

loading...

Ez alapján komolyan szeretnének a biztonsági szolgáltatók piacára belépni, hiszen szükség esetén foglalkoznának még:

– személybiztonsági tevékenységgel,
– építményüzemeltetéssel,
– nyomozással,
– egyéb épület-, ipari takarítással,
– általános takarítással,
de akár üzletviteli és egyéb vezetési tanácsokat is adnának.

Az 5 millió forintos jegyzett tőkével létrehozott cég fő tevékenysége biztonsági rendszer szolgáltatás lett, ám emellett foglalkoznak még többek között nyomozói tevékenységgel is.

Ezen kívül a profiljukba építményüzemeltetés, épület- és ipari takarítás, valamint üzletviteli és vezetési tanácsok is tartoznak.

A lap szerint nem lesz feltétlenül könnyű dolga az új cégnek a biztonsági területen, mert a piacon már így is van több, az állami támogatások elnyerésében jeleskedő szereplő: például a Valton-Sec Zrt. vagy Pintér Sándor volt cége, a Civil Biztonsági Zrt. Forrás

loading…


Facebook hozzászólások
loading...