Bíró Ica megmutatta, milyen körülmények között él a kilakoltatás után

Bíró Ica megmutatta, milyen körülmények között él a kilakoltatás után

Bíró Ica megmutatta, milyen körülmények között él a kilakoltatás után

Bíró Ica nehéz időszakon van túl, megharcolt az ingatlanáért. Bár a történtek megviselték, igyekszik pozitívan tekinteni a jövőbe, tele van tervekkel.

Elsők között fogadta otthonában Emiliót és családját Bíró Ica, aki nemrég rendezkedett be egykori életmódstúdiójába, melyet most már otthonaként használ. „Icával egy főzőműsorban ismerkedtünk meg, nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot.

loading...

Egy ideje már nem találkoztunk, mostanra azonban sikerült összehozni a látogatást” – mondta Tina, akit családjával együtt látott vendégül új otthonában Bíró Ica.

„Nagyon jó látni, hogy az elmúlt időszak megpróbáltatásai ellenére Ica mennyire pozitív maradt. Tele van energiával, tervekkel, biztos vagyok benne, hogy ezeket meg is tudja majd valósítani. Ő egy igazán jó ember, nagyon kedveljük őt, remélem a sors kegyes lesz hozzá a jövőben” – mondta Emilio felesége, aki az egykori Metal Lady-vel a közelmúlt történéseit is kivesézte.

„Nemrég költöztem át az egykori stúdióba, ezért van még minden dobozokban. Kicsit még nehezen találom meg a dolgokat, még nem sikerült elrendezkednem, de idővel ez is meglesz. A kiskutyáim is itt laknak velem, egy ideig »pótmamáknál« voltak, de most már ők is körülvesznek a szeretetükkel.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Nem volt könnyű az elmúlt időszak, de próbálom a pozitív gondolkodást előnyben részesíteni. Hiszek abban, hogy az igazság velem van, és a sors elrendezi majd ezt. Persze vannak mélypontok, de igyekszem ezeken is átlendülni.

loading...

Egy zenekarral elkezdtük próbálni a régi dalaimat, ugyanis van néhány felkérésem. Nagyon sok bátorító, kedves üzenetet kapok a közösségi oldalaimon, van, hogy az utcán megállítanak az emberek, hogy biztosítsanak a szeretetükről. Többen várják a könyvem folytatását, valószínűleg ezen is elkezdek dolgozni” – mondta a 20:55-től a Sláger TV-n látható Drága családom mai részében Bíró Ica.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...