BEÍRTA A KERESŐBE, HOGYAN KELL MEGÖLNI EGY KISBABÁT, AZTÁN MEG IS TETTE.

BEÍRTA A KERESŐBE, HOGYAN KELL MEGÖLNI EGY KISBABÁT, AZTÁN MEG IS TETTE.
loading...

BEÍRTA A KERESŐBE, HOGYAN KELL MEGÖLNI EGY KISBABÁT, AZTÁN MEG IS TETTE.

EMBER AZ ILYEN?

Beírta a keresőbe, hogyan kell megölni egy kisbabát, aztán meg is tette.

 

A vallomásról készült videó az oldal alján!

A kisbaba holttestét egy táskában találták meg a fiatal anyuka lakásán, aki azelőtt az interneten keresett rá, hogyan kell ölni.

A 19 éves Jenna Folwellt gyilkosság megalapozott gyanújával letartóztatták, miután lakásában megtalálták négy hetes kisfia holttestét egy utazótáskában. A fiatal nőt állítólag annyira idegesítette a hangos sírás, hogy a fürdővizébe fojtotta a kisbabát.

loading…


Szörnyű tettét az anya megpróbálta megoldani: Folwell azzal tárcsázta a rendőrséget, hogy kisfiát elrabolták tőle, miközben hazafelé indultak a parkból.

A sztorit alaposan összerakta, ugyanis képes volt elmesélni a rendőröknek, hogy miközben gyermekével beszállt a kocsiba, egy idegen felbukkant a semmiből, táskát húzott a kisbaba fejére, és elrohant vele.

A bejelentését követően a hatóságok nagy erőkkel keresni kezdték a kisbabát, majd a fiatal nő arizonai lakásán megtalálták a táskába rejtett holttestet.

A rendőrök lefoglalták Folwell telefonját, aminek átvizsgálását követően kiderült, hogy a nő 100-nál is több alkalommal keresett rá olyan kifejezésekre, mint „azonnali halál módjai”, vagy „eltűnt gyermekek ügyei”, emellett arra is megpróbált rájönni az internet segítségével, hogy mennyi időbe telik egy kisbabának megfulladnia.

loading…


Elfogása után Folwell megváltoztatta a vallomását – bevallotta, hogy a gyerekrablás hazugság volt, és elismerte, hogy ő rejtette el kisfia holttestét a táskában. A kisbaba halálát azonban már nem vállalta be, ugyanis azt állította, hogy fürdetés közben elájult, és mire magához tért, a gyerek már halott volt.

A nyomozók ekkor a Folwell telefonján talált keresési előzmények felől érdeklődtek, mire a nő belátta, hogy szándékosan ölte meg a kisfiút. Elmondta azt is, hogy képtelen volt tovább hallgatni a baba hangos sírását, ezért döntött a gyilkosság mellett.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A nő továbbá azt is elárulta, hogy miután vízbe fojtotta gyermekét, szinte azonnal megbánta tettét, kihúzta a vízből kisfiát, megpróbálta újraéleszteni, de már túl késő volt. A rendőrség szerint Folwellt első fokon elítélik gyilkosságért. Elsődleges bírósági jelentések szerint erős a gyanú, hogy a nő elmenekül az országból az ítélet meghozatala előtt, így egymillió dolláros óvadékot tűztek ki rá.

– Sosem lesz már lehetőségem átélni a fiam életében az első alkalmakat. Sosem láthatom őt labdázni, vagy pecázni, még iskolába sem vihetem. Ez a nő abban a pillanatban elvette az életem, amikor a kisfiamét is… Nyugodtan felkereshetett volna, vagy bármelyik családtagomat, mert szívesen átvettük volna a kisfiú felügyeletét – mondta szívszorító közleményében a kisbaba édesapja.

Forrás

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
AHOL A RENDŐRÖK HAJLÉKTALANOKAT KERGETNEK, OTT A TŰZOLTÓK IS SZÁLLÍTHATJÁK A SZEMETET!
AHOL A RENDŐRÖK HAJLÉKTALANOKAT KERGETNEK, OTT A TŰZOLTÓK IS SZÁLLÍTHATJÁK A SZEMETET!

AHOL A RENDŐRÖK HAJLÉKTALANOKAT KERGETNEK, OTT A TŰZOLTÓK IS SZÁLLÍTHATJÁK A SZEMETET! A Tarjáni Fészek oldalán jelent meg az alábbi...

JÖTT A BABA, REPÜLT A KUTYA. ELALTATÁS VÁRT RÁ.
JÖTT A BABA, REPÜLT A KUTYA. ELALTATÁS VÁRT RÁ.

JÖTT A BABA, REPÜLT A KUTYA. ELALTATÁS VÁRT RÁ. Született egy kisbabájuk, ezért kidobták a pitbullt, elaltatás várt a kutyára....

Close