BÁRMIKOR KIADHATJÁK A TŰZPARANCSOT.

Ha valaki „Allah Akbar”-t (Allah a legnagyobb) kezd kiabálni, akkor azonnal le kell lőni.- De a "jéghegy" még csak most jön…

 

SZAKÉRTŐ: LEHETETT TUDNI, HOGY KIMONDHATJÁK A TŰZPARANCSOT.

loading…


Néhány hónapja már várható Nógrádi György szerint, hogy valahol „kimondják a tűzparancsot” a terroristák ellen.

A biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán nyilatkozott vasárnap Luigi Brugnaro velencei polgármester bejelentéséről, aki a héten közölte, utasításba fogja adni a rendőröknek, ha valaki a Szent Márk téren „Allah Akbar”-t (Allah a legnagyobb) kezd kiabálni, akkor azonnal le kell lőni.

Nógrádi György úgy fogalmazott: az Iszlám Állam tevékenységének hatására radikalizálódott sok Európában élő iszlám ember, ugyanakkor egyre több európai mondja azt, hogy elég volt.

 

Kitért arra is, hogy az Európába áramló menekülteknek csak a töredéke ténylegesen politikai menekült.

loading…


Egyes európai várakozásokkal ellentétben nem a képzett, nyelveket beszélő fiatalok jöttek, az érkezők döntő részének nincs semmilyen iskolai végzettsége, nem tudnak nyelveket; egy részük radikalizálódott, más részüket az Iszlám Állam küldte – fejtette ki.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevelekre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A merényletek száma megnőtt Nyugat-Európában, az európai emberek rendet akarnak, a rend és a biztonság került az első helyre – mondta.

A velencei polgármester kijelentése a jéghegy csúcsa, a jéghegy még csak most jön – hangsúlyozta Nógrádi György. Forrás.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás