A BANKOK LECSAPNAK, A KORMÁNY PEDIG BÓLOGAT – NAGY A BAJ!

A BANKOK LECSAPNAK, A KORMÁNY PEDIG BÓLOGAT - NAGY A BAJ!
Email

A BANKOK LECSAPNAK, A KORMÁNY PEDIG BÓLOGAT – NAGY A BAJ!

Email

Magyarországon a hitel szó már az életünk velejárója lett. Alig akad olyan háztartás, ahol nincs valamiféle felhalmozott adósság. A legnagyobb problémát még mindig a devizahitelek jelentik. Némely családot olyan kilátástalan helyzetbe sodortak ezek a hitelek, amelyből akkor sem lenne kiút, ha nagyobb összeget nyernének a lottón. A bankok pedig élősködnek rajtuk.

 

A Látótér stábja beszélt olyan hitelessel, aki 15 milliós svájcifrank-hiteléből 18 milliót visszafizetett, de még mindig 28 milliót követel a bank. A szakértők szerint a pénzintézetek nevetséges rendezési ajánlatokat tesznek az adósoknak, akik legrosszabb esetben az utcára kerülhetnek.

loading…


„Az ajánlatok közül egyetlenegyet sem sikerült találnom, amit komolyan lehetne venni, illetőleg az ügyfél komolyan elgondolkodott azon, hogy az az ajánlat, amit ő kapott, az érdemes-e arra, hogy beszélgessen róla, illetőleg nem konkrétumokat tartalmazott” – mondta Galcsik Éva hitelszakértő a Hír TV stábjának.

loading...

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Aki tehetne valamit az adósok és a bankok közti érában, az a kormány. Hagyni, hogy 15-ből több, mint 40 milliós tartozást követelhessenek a bankok a törvény eszközeivel, legalább akkora bűn, mint maga a követelés. Ezek az emberek hajlandóak lennének fizetni, hiszen odaadják mindenüket a banknak, de a teljesíthetetlen követelésekkel nem tudnak mit kezdeni. A kormány tudna, de láthatóan nem akar.

Ha elolvassuk a Civil Kontroll weboldalon megjelent cikket, akkor megtudhatjuk, hogy a Magyar kormány korábban milyen megállapodást kötött a bankokkal, és megérthetjük, hogy ígéretei ellenére miért hagyta magára a deviza hiteleseket. A cikk IDE KATTINTVA olvasható.

loading…Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
loading...
Read previous post:
LAPTOPOT SZERETNÉL? ITT VAN RÁ AZ ÁLLAMI INGYEN-PÉNZ.
LAPTOPOT SZERETNÉL? ITT VAN RÁ AZ ÁLLAMI INGYEN PÉNZ.

A PROGRAM TOVÁBB FOLYIK! Hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei járásban pályázhat a lakosság a Digitális jólét program keretében több mint 2800 informatikai...

PÁNIK AZ EGÉSZ VILÁGON TRUMP RENDELETE MIATT.
PÁNIK AZ EGÉSZ VILÁGON TRUMP RENDELETE MIATT.

PÁNIK AZ EGÉSZ VILÁGON TRUMP RENDELETE MIATT. Botrányos jelenetek játszódtak le a világ repülőterein, miután életbe lépett Donald Trump elnök...

Close