AZ UNIÓ TÉNYLEG ENNYIRE TEHETETLEN? FÉLELMETES ELŐREJELZÉS SZIVÁRGOTT KI 2016-RA A MIGRÁCIÓS SZERVEZETTŐL

AZ UNIÓ TÉNYLEG ENNYIRE TEHETETLEN? FÉLELMETES ELŐREJELZÉS SZIVÁRGOTT KI 2016-RA A MIGRÁCIÓS SZERVEZETTŐL.
Email

AZ UNIÓ TÉNYLEG ENNYIRE TEHETETLEN? FÉLELMETES ELŐREJELZÉS SZIVÁRGOTT KI 2016-RA A MIGRÁCIÓS SZERVEZETTŐL

Hazudik a nyugat! Félelmetes előrejelzés szivárgott ki a 2016-ra a Nemzetközi Migrációs Szervezettől

Miközben a német lapok örvendezve írják, hogy drasztikusan csökken a menedékkérők száma, elfelejtik megemlíteni, hogy Görögországba 21 szer több bevándorló érkezett idén januárban, mint tavaly ilyenkor.

A német lapok a menedékkérők drasztikus csökkenéséről számolnak be, de mint azt már eddig is megszokhattuk ezek a médiumok legtöbbször a kancellár tekintélyén esett csorbát próbálják kiköszörülni.

Több német lap is megírta, hogy míg január elején 8-9 ezer menedékkérő érkezett Németországba ez a szám pénteken már csak 1000 volt. A lapok legtöbbször Angela Merkel politikáját dicsérik és elfelejtik megemlíteni, hogy a drasztikus csökkenés oka, hogy a görög komposok péntekig sztrájkoltak és, hogy Macedónai napokig egyetlen embert sem engedett be az országba. Pénteken azonban minden helyre állt és a menekültek nagy tömege hétfőn, de legkésőbb kedden ismét eléri Bajorországot.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

A Nemzetközi Migrációs Szervezet vészjósló jövőképet fest Németország számára. A most kiszivárgott adatokból ugyanis kiderül, hogy a tavaly januárban összesen Görögországba érkező 1472 bevándorló helyett idén január 22-ig 31200 bevándorló érkezett, ami a tavalyi számnak a 21 szerese.

A migrációs szervezet szerint ha ez a trend folytatódik tavasszal katasztrófahelyzet áll elő Európában. Az adatokat kiszivárogtató Itayi Viriri szerint a most kiadott szám semmi jót nem jelent az idei évre nézve.

Ha ez a trend folytatódik az Európába bevándorlók száma 2016-ban elérheti a félelmetes 20 milliós számot is.

Mindeközben Londonbam már lobog az ISIS zászlaja. Egy muszlimot értek tetten imádkozás közben a rendőrök. Úgy döntöttek, hogy ahelyett, hogy előállítanák, inkább leállnak vele vitatozni. A muszlim mindeközben folyamatosan szidalmazta őket.

loading...

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS!

Forrás

Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
AZ ÁLLATKÍNZÓ VISSZAKAPTA AMIT ADOTT.
AZ ÁLLATKÍNZÓ VISSZAKAPTA AMIT ADOTT

AZ ÁLLATKÍNZÓ VISSZAKAPTA AMIT ADOTT Ugyanazt kapta, amit adott az állatkínzó (videó) Szemet szemért, tartja a mondás, amit majdnem szó...

JÖN A SZÜKSÉGÁLLAPO MAGYARORSZÁGONT? KIJÁRÁSI TILALOM, ELLENŐRZÖTT INTERNET TOTÁL KONTROLL.
JÖN A SZÜKSÉGÁLLAPOT MAGYARORSZÁGONT? KIJÁRÁSI TILALOM, ELLENŐRZÖTT INTERNET TOTÁL KONTROLL

Ellenőrzött internet, kijárási tilalom, kitelepítés jöhet Magyarországon A szükségállapotnál gyengébb, de az általában természeti katasztrófáknál elrendelt veszélyhelyzetnél megszokottnál szélesebb körű...

Close