AZ OROSZOK MÁR ÁTLÁTNAK A FALON!

AZ OROSZOK MÁR ÁTLÁTNAK A FALON!
loading...

AZ OROSZOK MÁR ÁTLÁTNAK A FALON!

Az eszközöket éppen a Párizsi borzalmas terrorcselekménnyel egy időben rendezett 19. Milipol belső állambiztonsági világkiállításon mutatták be, amelyen Moszkva cégei 84 katonai felszerelést mutattak be.

Ezek között szerepelt a két szkenner, amelyek lehetővé teszik a falakon való átlátást..

Az egyik súlya csupán 0,6 kg, és tizennégy méterről használható, a másik 4,5 kilós, és hatótávolsága húsz méter. Nemcsak a fal túloldalán levő emberek mozgását, de még a lélegzésüket is mutatják.

Olyan berendezéseket is kiállítottak, amelyek rejtett sírokat, elásott fegyvereket és kézzel kiásott alagutakat is felderítenek, sőt egy potenciális öngyilkos merénylők leleplezésére alkalmas eszköz is. Az Anker-R prototípusa öt-hat méterről képes leleplezni egy robbanó övet viselő övet a robbanóanyagok sugározta elektromágnes mező megjelenítésével egy hordozható monitoron.

A november 13-dikai, 130 halálos áldozatot követelő és több mint 350 embert megsebesítő merényletet követően a kiállítás biztonsági intézkedéseit jelentősen megerősítették — írja a Szputnyik orosz állami hírügynökség.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
3 DOLOGRA GONDOL A NŐ ORÁLIS SZEX KÖZBEN.
3 DOLOGRA GONDOL A NŐ ORÁLIS SZEX KÖZBEN

3 DOLOGRA GONDOL A NŐ ORÁLIS SZEX KÖZBEN Mire gondol a nő orális szex közben? 3 dolog, amire sokan, de...

AZ USA ÍGY PUSZTÍTANÁ EL AZ OROSZOKAT.
AZ USA ÍGY PUSZTÍTANÁ EL AZ OROSZOKAT

AZ USA ÍGY PUSZTÍTANÁ EL AZ OROSZOKAT Az alábbi videó egy szimuláció. Az Amerikaiak így puszítanák el az orosz haditengerészet...

Close