AZ ONKOLÓGUS ELMONDJA-MIT IKTASS KI AZ ÉLETEDBŐL, HOGY ELKERÜLD A RÁKOT.

AZ ONKOLÓGUS ELMONDJA-MIT IKTASS KI AZ ÉLETEDBŐL, HOGY ELKERÜLD A RÁKOT.
loading...

AZ ONKOLÓGUS ELMONDJA-MIT IKTASS KI AZ ÉLETEDBŐL, HOGY ELKERÜLD A RÁKOT.

Egy onkológus elmondja, mit iktass ki az életedből, hogy elkerüld a rákot.

 

Ez az első lépés egy tumor kialakulásához.

loading…


Először is, miért szed egyre több áldozatot a rák? – kérdezték az onkológust, Cătălin Costovicit.

Talán erre a kérdésre a környezetünk ad választ, a belélegzett egyre szennyezettebb levegő, a romlott minőségű, génmódosított, agyontartósított élelem, ami a bevásárlóközpontok polcairól omlik ránk. Ugyanis minden, ami mezőgazdasági terméknek számít, az valamilyen módon kezelt és feldolgozott. A pontos választ, az igazi kiváltó okot azonban senki sem tudja.

Amiről beszélni szoktak a rák kapcsán – a stressz, a sugárzás, a légszennyezés, étkezés, stb. – csak rizikófaktor ebben a játékban, melyben az egészségünk a tét. De azt, hogy igazából miért lesz valaki rákos, azt senki sem tudja. Egy egy pokoli orosz rulett, melyben mindannyian részt veszünk. Igen, mindannyian. Hisz előbb-utóbb bárkiben közülünk kifejlődhet a rák, kivétel nélkül. Aki meg megússza, az szerencsésnek mondható.

Tehát a rákot inkább a balszerencse, mintsem az örökölt gének vagy az életstílus okozza?

 

Pontosan. A DNS-ben folyton történnek mutációk, melyeket a szervezet általában helyrehoz. Túlzás azt mondani, hogy a rák végig bennünk van, viszont ilyen elváltozások mindannyiunk testében jelentkeznek, csak hát a legtöbbet az immunrendszerünk segítségével sikerül kiiktatni.

Egy adott ponton azonban – hisz a szervezetünknek is lehet 'rossz napja' – ezt a mutációt már nem tudja helyrehozni. Ez pedig az első lépést jelenti egy tumor kialakulásához.
A betegek körében számos tévhit kering, egyik veszélyesebb a másiknál. Például hogy ha húst eszünk, azzal tápláljuk a rákos sejteket?

Az elmélet, mely szerint a tejtermékek és a húsfélék fogyasztása felgyorsítja az onkológiai folyamatot, teljesen pontatlan.

Mi mindig kiegyensúlyozott étrendet javasolunk a pácienseinknek, sok zöldséggel és gyümölccsel, de semmiképp se húsmentesen. A hús ugyanis rendkívül fontos, főként a megterhelő kezeléseknek kitett szervezet számára. A hús értékes állati eredetű fehérjékkel látja el a testet, melyek segítik a vérképződést. Ez pedig szükséges ahhoz, hogy a beteg bírni tudja a kezelések sorozatát.

De különbség van hús és hús között. Van valamilyen összefüggés az emésztőrendszert megtámadó rákos betegségek és a feldolgozott hústermékek között?

loading…


A feldolgozott húsnak semmi keresnivalója az étrendünkben! A szalámik, kolbászok, virslik, a párizsi, különböző felvágottak, vagdalt hús a lehető legrosszabb, amit választhatunk. Ezek a termékek a legaljasabb ellenségei a testünknek, magyarán mérgek, melyek adalékanyagokban, színezékekben, azokban a híres E-kben gazdagok.

Kenyérre kent toxinok, melyek az évek hosszú során lassan felgyűlnek a szervezetünkben, aztán robbannak.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A kenyér sem különb egyébként, az is tele van stabilizálókkal, emulgálókkal és egyéb dolgokkal. A legegészségesebb kenyér az, amelyik másnapra megkeményszik. Amelyik egy hét után is ehető, abból már biztosan csak az adalékok beszélnek.

És mi folyton valami ilyesmit eszünk, nap mint nap, bombázva a DNS-ünket. Aztán valamelyik sejtünkkel egyszer csak elszalad a ló.

A mobiltelefonok okozhatnak agydaganatot?

 

Biztos vagyok benne, hogy van kapcsolat a két dolog között. A kutatások nem egyértelműek, de az biztos, hogy az ultramágneses sugárzások hatnak a szervezetünkre.

Bárhol is lépjen fel, az ismétlődő stimulálás legalább egy gyulladást okoz, és a krónikussá fejlődő gyulladásokból már könnyen lehet rák. Vélhetően sosem fogunk egyértelmű kutatási eredményt kapni a témában a mobiltelefon gyártók által gyakorolt hatalmas nyomás miatt. Forrás

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
A BANKÁR KITEREGET-ÍGY VERÜNK ÁT TITEKET.
A BANKÁR KITEREGET-ÍGY VERÜNK ÁT TITEKET.

A BANKÁR KITEREGET - ÍGY VERÜNK ÁT TITEKET. Szia magyar adós! Így vertünk át titeket és a fél országot! Avagy...

MEGRÁZÓ LEVELET ÍRT ORBÁN VIKTORNAK EGY HAJLÉKTALAN.
MEGRÁZÓ LEVELET ÍRT ORBÁN VIKTORNAK EGY HAJLÉKTALAN.

MEGRÁZÓ LEVELET ÍRT ORBÁN VIKTORNAK EGY HAJLÉKTALAN. loading... A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak....

Close