Az elszánt nagyi nem adta fel, és végül 755 óra alatt végigvitte a kedvenc játékát.

Az elszánt nagyi nem adta fel, és végül 755 óra alatt végigvitte a kedvenc játékát.

Az elszánt nagyi nem adta fel, és végül 755 óra alatt végigvitte a kedvenc játékát.

loading...

Egy büszke unoka a Redditen osztotta meg örömhírét a nagyvilággal, miszerint nagymamája 755 óra után végre végigvitte a The Legend of Zelda: Twilight Princess című játékot.

A Chris nevű fiú elmondása szerint a nagyi ugyan nem tartozik a hardcore gamerek táborába, de oda és vissza van a Zelda-sorozatért, és rengeteg időt tölt konzol előtt, régen egy NES gépet nyüstölt kitartóan.

„Gyerekként amikor meglátogattam, rögtön izzította is a gépet és bármikor készen állt játszani. Egyszer annyira elakadt, hogy még a Nintendóval is felvette a kapcsolatot, a cég pedig elpostázta neki a pálya térképét kinyomtatva, így végül tovább tudott jutni” – mesélte a Digital Trendsnek.

Chris szülei ezután megajándékozták a nagymamát egy Nintendo Wii konzollal és a 2006-ban megjelent Twilight Princess egy példányával, aminek a végigjátszásához végül 11 év kellett neki. Alkalmanként segítséget is kért az unokától, hogy az egyébként durván 44 órányi kihívást tartogató szoftver nehezebb pontjain túljusson, de szorgalmasan kutatott megoldások után végigjátszós videókban és fórumokon is.

loading...

Kattints, és iratkozz fel a hírlevelekre: https://netceleb.eu/hirlevel/

„Egy dolgot biztosan el tudok mondani, méghozzá azt, hogy hihetetlenül elszánt. A családi nyaralásra minden évben puzzle-t hoz magával, néha 500 – 1000 darabból állókat. És valahogy minden évben kirakja őket. Akár éjfélig is fenn van a vakáció utolsó napjáig, hogy végezzen.”

Christ egy ideig aggasztotta, hogy a nagyinak a megszokott, régi NES után nem fog tetszeni a fejlettebb grafikájú, mozgáskövetős Wii, de mint kiderül, ettől nem kellett volna tartania, mert nagyon a szívéhez nőtt a kütyü.
„Ki tudja, lehet, hogy a Skyward Sword lesz a következő? Vagy a Breath of the Wild? Ha elég gyors, akkor talán 755 óra se kell majd neki, hogy befejezze” – mondta el Chris azzal kapcsolatban, mivel lepik meg legközelebb a mindenre elszánt nagyit.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...