ÁTVERÉS: ÚJ PILÓTAJÁTÉKKAL HÚZZÁK LE A MAGYAROKAT

ÁTVERÉS: ÚJ PILÓTAJÁTÉKKAL HÚZZÁK LE A MAGYAROKAT.

ÁTVERÉS: ÚJ PILÓTAJÁTÉKKAL HÚZZÁK LE A MAGYAROKAT

[good_old_share]

A Kairos Oroszországból indulhatott, és egy kamuszolgáltatásért cserébe ígér pénzt a beszállóknak – valójában csak a pénzük kell a cégnek.

loading…

loading...

Mintegy egy éve terjed Magyarországon egy valószínűleg orosz kezdeményezésű pilótajáték, a Kairos – írja az Index.

A cég "passzív jövedelemszerzést", vagyis munka nélküli pénzt kínál az ügyfeleknek egy bizonyos összeg befizetéséért cserébe. A szolgáltatás, amelyet a cég az ügyfeleken keresztül árul elvileg tárhely-bérbeadás, amely után a résztvevők elvileg havonta pénzt kapnak majd. Aszerint, hogy mennyi pénzt fizettek be az elején, és mennyi tárhelyet tudnak bérbe adni, pénzt kapnak havonta egy nem túl elterjedt fizetési rendszeren keresztül. A fix feltétel, hogy napi 10 órát legyen bekapcsolva a nethez is csatlakozott gépük.

A legolcsóbb belépőcsomag 35 ezer forintba kerül, ezért 15 Gb-ot lehet "bérbe adni", és ezért naponta nagyjából 235 forint jár, éves szinten viszont két és félszeres a haszon. A legdrágább csomagért több mint 760 ezer forintot kell fizetni, ezért egy évig 360 giga tárhelyet lehet bérbeadni, a hozam itt is 250 százalékos.

A Kairos a lap szerint egy sima pilótajáték, nincsenek ügyfelei a szolgáltatásra, és valószínűleg nem is árulják. Ha az érintettek a fizetés után letöltik a tárhelyszolgáltató szettet, akkor egy egyszerű programot kapnak a nyakukba, ami időegységenként csak ellenőrzi, hogy fenn vannak-e az interneten.

loading...

A pénz az új belépőkből jön – ebből fizetik ki a piramisban feljebb lévőket és az alapító központi figurákat. Ha valaki minél több embert szervez be maga alá, annál nagyobb szeletet kap a jutalékokból. Ez klasszikus pilótajáték, aminél csak akkor tudják kifizetni az aktív tagokat, ha gyorsuló ütemben húzzák be az újakat.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Az Index azt írja, a cég orosz alapításúnak tűnik, de a bemutatott vezetőik feltehetőleg strómanok, az elnök még a saját cége új eredményeiről se képes összefüggően beszélni a saját maguk által megrendezett interjúban. A háttérben viszont a vezetőségben is feltűnik pár magát ukránnak mondó alak.

loading…

Magyarországon tavaly ősszel jelentek meg. Korábban Fehéroroszországban pilótajáték szervezése miatt tartóztatták le a helyi vezetőket, de Litvániában, Észtországban, Szlovákiában és Törökországban is indult már a cég ellen vizsgálat.

[apss_share]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EZ A VALÓDI REZSICSÖKKENTÉS! 0 FELÉ KÖZELÍT A SZÁMLA!
EZ A VALÓDI REZSICSÖKKENTÉS! 0 FELÉ KÖZELÍT A SZÁMLA!

EZ A VALÓDI REZSICSÖKKENTÉS! 0 FELÉ KÖZELÍT A SZÁMLA! [good_old_share] Itt a Tesla nagy bejelentése: a rendszer, ami 0 felé...

ITT AZ ÚJ OROSZ CSODA! VOLGA 5000 GL. NÁLUNK IS KAPHATÓ LESZ?
ITT AZ ÚJ OROSZ CSODA! VOLGA 5000 GL. NÁLUNK IS KAPHATÓ LESZ?

ITT AZ ÚJ OROSZ CSODA! VOLGA 5000 GL. NÁLUNK IS KAPHATÓ LESZ? [good_old_share] Az oroszok belehúztak, és megint nagyot alkottak....

Close