ÁT KELLENE VÁGNIUK A RENDSZERT-STEINER KRISTÓF A GYEREKVÁLLALÁSRÓL.

ÁT KELLENE VÁGNIUK A RENDSZERT-STEINER KRISTÓF A GYEREKVÁLLALÁSRÓL.

ÁT KELLENE VÁGNIUK A RENDSZERT-STEINER KRISTÓF A GYEREKVÁLLALÁSRÓL.

[good_old_share]

„Át kellene vágnunk a rendszert” – Steiner Kristóf őszintén mesélt a gyerekvállalásról.

Steiner Kristófnak csaláshoz kellene folyamodnia, hogy a házastársával gyereket fogadhasson örökbe.

loading...

– Természetesen a gyerek az a kérdés az életemben, amiről azt gondolom, kizárt dolog, hogy ne történjen meg, de LMBTQ-emberként ez bonyolult dolog – mesélte az RTL Reggeliben Kristóf, aki fél éve él melegházasságban izraeli kedvesével, Nimrod Dagannal.

loading…


– Át kellene vágnunk a rendszert, mert párként nem fogadhatunk örökbe. Egyedülálló szülőknek engedélyezett az adoptálás, de ez hazugság lenne, arról nem is beszélve, hogy ha én fogadok örökbe, akkor a párom nem lehetne a gyerekünk hivatalos szülője, legfeljebb a bejegyzett gyámja vagy nevelője.

Izraelben azt is sokan csinálják, hogy Amerikában béranyaprogramhoz folyamodnak – magyarázta Steiner Kristóf (36), hozzátéve: utóbbi lehetőség 150.000 dollárba, azaz 43 millió forintba kerül.

Hatalmas vita indult az internetezők körében. A videó után olvashatsz néhány hozzászólást…

loading...

loading…


A hozzászólásokból: …és melyiktek lesz a Mami? Mielőtt vállaltok gyereket, azért gondoljátok már át, mit tudtok ti nyújtani neki?! Mit mond majd a kortársainak, ki az ő anyukája? Ti?

Már eleve kirekesztésre itélitek Őt… hogy fogja mindezt átélni?… Ti már vagytok, amilyenek vagytok, de egy egészséges gyereket eleve belekényszeríteni a ti világotokba…! Gondolkozzatok már!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Egy másik vélemény: Szóval a társadalmi kirekesztés rendben van és az ilyen emberek azért dolgozzanak, adózzanak, csak gyerekük ne lehessen. Az megvan, hogy orvosok is lehetnek melegek, tanárok is és gyógyítják, nevelik mások gyerekeit, de sajátjuk ne lehessen? Akik nem tudnak saját gyereket összehozni azoknak ne lehessen gyerekük?

Tiltsuk be a hivatásos nevelőszülőket is? Jobb az intézet is? A homofóbia nem jó dolog. Még a fidesz libsiző tanácsadója is melegházasságban nevelt két gyereket. Az 56'-os nóta zeneszerzője a melegházasságban gyereket nevelés élharcosa. Senkinek semmi köze különben hozzám, hogy ők nevelnek gyereket vagy sem.

Különben, mivel kellően talpraesettek és tehetségesek egyszerűen elmennek egy szerencsésebb kevésbé kirekesztő országba és ott fognak gyereket nevelni. Innen elüldöznek mindenkit. Aztán tesznek rá, hogy itt ki és mit hörög, élnek boldogan. A világ nem Magyarországból áll, vannak jobb helyek is. Forrás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Hol fáj a fejed? Mutatjuk, mit jelent pontosan!
Hol fáj a fejed? Mutatjuk, mit jelent pontosan!

Hol fáj a fejed? Mutatjuk, mit jelent pontosan! [good_old_share] Nagyon nem mindegy, hogy hol fáj a fejed! Mutatjuk, mit jelent...

KIK IRÁNYÍTJÁK MAGYARORSZÁGOT?
KIK IRÁNYÍTJÁK MAGYARORSZÁGOT?

KIK IRÁNYÍTJÁK MAGYARORSZÁGOT? [good_old_share] A magyarokat húzzák le a legjobban a bankok az EU-ban.   Akkor nézzük a tényeket: A...

Close