ALEKOSZ ÉS A SZEXBABA.

ALEKOSZ ÉS A SZEXBABA.

ALEKOSZ ÉS A SZEXBABA.

[good_old_share]

Nagy Alekosz – Nemzetközi Nőnap alkalmából, hivatalból, s egyszerű férfiként is: Köszöntöm a lányokat, nőket, asszonyokat.

 

loading...

Ugyanakkor, hangot adok azon kétségeimnek, hogy nem bánunk kellő Tisztelettel az ezen a napon ünnepeltekkel.

A szó, azonban kevés.

loading…


A Baukó – fiaskó megmutatta: tárgyként kezeljük a nőket. Ragadományként bánunk oldalbordánkkal. Ennek, ezennel véget vetek. Magam mutatok utat a tévelygőknek.

Bár, esendő férfi vagyok én magam is, ma – nőnap alkalmából, a bujaságnak megálljt parancsoltam, s médiacsendőri revolveremet kitáraztam. Üres fegyverrel, töltött szívvel kerestem fel egy szexbababordélyt, hogy egy poliészter prostituálttal töltsem ezt a meghitt éjszakát.

 

Az üzenet, világos: Alekosz nem tárgyként kezeli a nőket, hanem nőként kezeli a tárgyakat.

loading...

Kapcsolatunk Kányával – ő a legmagányosabb és legelhanyagoltabb poliészter prostituált – döcögősen indult.

loading…


A Facebook nem mutatja meg neked a híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Miután a Főúrnak kifizettem Kánya tiszteletdíját, azt tapasztaltam, hogy partnerem kiszolgáltatott és üres. Jól érződött.. egy néma áldozat ő, a férfi romlottság oltárán. Hónom alá kaptam hát, s egy közeli étteremben ültettem le magammal szemben.

Csárdáskirálynőt hallgattunk, s közben tudtára adtam; a múltja, nem érdekel. – Nagy Alekosz. IDE KATTINTVA olvashatsz a Budapesten nyílt szexbababordélyról!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DÖBBENETES SZÁMOK-A FIATALOK FELE MÁR KÜLFÖLDRE KÉSZÜL! MI LESZ ITT?
DÖBBENETES SZÁMOK-A FIATALOK FELE MÁR KÜLFÖLDRE KÉSZÜL! MI LESZ ITT?

DÖBBENETES SZÁMOK-A FIATALOK FELE MÁR KÜLFÖLDRE KÉSZÜL! MI LESZ ITT? [good_old_share] Kellemetlen ez a téma, de attól, hogy nem beszélünk...

ITT A LISTA, KINEK JÁR AZ ERZSÉBET-UTALVÁNY.
ITT A LISTA, KINEK JÁR AZ ERZSÉBET-UTALVÁNY.

ITT A LISTA, KINEK JÁR AZ ERZSÉBET-UTALVÁNY. [good_old_share] Még Húsvét előtt meg kell érkeznie.   A Magyar Közlöny  2018/32. számában...

Close