Alekosz aggódik Kim Dzsong Un-ért, levelet is írt neki

Alekosz aggódik Kim Dzsong Un-ért, levelet is írt neki

Alekosz aggódik Kim Dzsong Un-ért, levelet is írt neki

Érd — „Remélem, nem igaz a vezér haláláról szóló pletyka, de ha az lenne, a temetésén én szeretném képviselni a magyar celebvilágot” – magyarázta Nagy Alekosz (42), aki két éve levelet írt Kim Dzsong Unnak.

A vagyonőrből lett realitysztár ebben arra utasította az észak-koreai diktátort, hogy szerelje le a ballisztikus rakétáit.

loading...

– Utána le is szereltette őket, ami valamelyest nekem is volt köszönhető. Büszke vagyok, hogy Juszt László, a Máltai Lovagrend tagja követelte, hogy azonnal adják át nekem a külügyminisztérium vezetését. Egy ilyen rangos újságírótól ez roppant megtisztelő. Sajnálom, hogy követelése süket fülekre talált – mondta a ValóVilág 4. győztese.

– Valószínűleg én vagyok az egyetlen ember Magyarországon, akinek aláírt és pecséttel ellátott tértivevénye van Észak-Koreából. Szerintem ilyenje Szijjártó Péter külügyminiszternek sincsen.

Néha előveszem, megérintem, megszagolgatom, és egy szivar mellett próbálom elképzelni, hogy nézhetett ki, aki aláírta és lepecsételte – vázolta Alekosz, aki hatalmas bulit rendezett, miután megkapta a dokumentumot.

– A tértivevénypartira érkező hölgyeknek bevallottam, kezemben a papírral lélekben egy légtérben érzem magam Kim Dzsong Unnal. Azon a napon a postást is megszerettem.

loading...

Az elmúlt időszak híreit azonban aggódva figyeli az egykori VV-sztár, bár a diktátor állítólagos szívbetegségét Alekosz kacsának tartja.

– Nálunk is sok olyan ember van, aki láncdohányos és kövér, és mégis él. Az állítólagos orvosi műhiba hiba is marhaság, hiszen a vezér vagy életben van, vagy megölték. Más lehetőség nincs, de az valóban aggasztó, hogy nem volt ott nagyapja megemlékezésén, hiszen egy vezér ilyet nem csinál. Ezért is gondolom, hogy megölték.

Ha viszont él, akkor várom, bár a MÁV elég elutasítóan viszonyult hozzám – mondta a Blikknek Nagy Alekosz, arra utalva, hogy korábban kérvényezte, az általa Magyarországra invitált Kim Dzsong Un látogatásának idejére zárják le a Budapest és Székesfehérvár közötti vasúti pályaszakaszt.

– Ez elengedhetetlen, hiszen csak így tudná biztonságosan megközelíteni Érd felsőt a különvonatával. Mivel a sínek 20 méterre futnak a kertem végétől, odáig teríteném a vörös szőnyeget. Szorítok, hogy a mozdony vezetője úgy fékezzen, hogy a vonatlépcső pont a szőnyeghez essen, bár az is tetszene, ha korrigálni kellene. Azért is kedveltem meg Kim Dzsong Unt, mert vezérhez méltó a stílusa. Vagy volt. Remélem, még él. És nagyon várom!

Üzent a munkásoknak

A phenjani állami hírügynökség arról számolt be hétfőn, hogy Kim Dzsongun üzenetet küldött egy partvidéki turistaövezet fejlesztési munkálatain dolgozó tisztviselőknek és munkásoknak.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

A kommunista állam vezetőjének egészségi állapotáról nem esett szó, így az továbbra is pletykákra ad okot, ám egy amerikai internetes portál arról számolt be, hogy Kim különleges vasúti szerelvénye az elmúlt napokban többször is feltűnt a műholdképeken egy kormányzati üdülőhelynél, Vonszanban. Mun Csung külpolitikai tanácsadó szerint Kim Dzsong Un két hete ott pihen. Forrás.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A megfertőződött orvosok csak 60 százalékos táppénzt kapnak.
A megfertőződött orvosok csak 60 százalékos táppénzt kapnak.

A megfertőződött orvosok csak 60 százalékos táppénzt kapnak. Az Emmi szerint jár a teljes táppénz, de az érintett orvosoknak a...

Az elszánt nagyi nem adta fel, és végül 755 óra alatt végigvitte a kedvenc játékát.
Az elszánt nagyi nem adta fel, és végül 755 óra alatt végigvitte a kedvenc játékát.

Az elszánt nagyi nem adta fel, és végül 755 óra alatt végigvitte a kedvenc játékát. Egy büszke unoka a Redditen...

Close