Akarsz röhögni? Polt Péter vizsgálja Tiborcz István ügyét, aki Orbán Viktor veje.

Akarsz röhögni? Polt Péter vizsgálja Tiborcz István ügyét, aki Orbán Viktor veje.

Ti küldtétek: Akarsz röhögni? Polt Péter vizsgálja Tiborcz István ügyét, aki Orbán Viktor veje.

Harsány röhögés hallatszik ki egy épületből, amire ez van kiírva nagy betűkkel:

Legfőbb Ügyészség.

loading...

A valaha jobb társaságot megélt műemlék vastag falai szinte reszketnek a csőcselék hahotájától.

Polt Péter fideszes lopásokat elkenő ügyész a térdét csapkodva mutatja a kollégáinak az előtte heverő vaskos dokumentum fejlécét:
OLAF jelentés Tiborcz István ügyében.

Csorog a könnyük, a fejük vörösödik a kirobbanó jókedvtől. Majd ők, na majd pont ők fogják vizsgálni Orbán Viktor traktortolvaj vejének az ügyeit.

Miután kicsit csillapodik a nevetés a vastag falak között, poharak kerülnek elő, és egymás után ki is ürülnek a jófajta Mészáros Lőrinc tokaji borászatából származó nemes borral való teletöltés után.

loading...

Nem kell sokat tanácskozni az akta tartalmáról, a legfőbb ügyész mindig tudja a dolgát. Már csak az a kérdés, mikor ne rendeljenek el nyomozást az ügyben, vagy milyen módszerrel tagadják azt meg. Nem elég a bizonyíték, nem történt bűncselekmény, kuss legyen már mindenkinek.

Annyi a lehetőség az idő húzására, hogy szinte tobzódik benne aki ezzel a módszerrel él.
A választásokig úgy sem történik semmi, addig gondosan elteszik valahova a a papírokat, de lehet meg is semmisítik. Mert kit is érdekel a tartalma? Az országot, vagy annak lakosságát? Azok csak foglalkozzanak a nem létező Soros tervvel, meg féljenek a nem létező migránsoktól.

Az akta elkerül a szem elől egy fiók mélyén, de lehet leég az épület maga inkább, és akkor nem is érdekes hova is lett elsüllyesztve. Mert ha a választások nem úgy alakulnak ,a hogy azt a kormánypárt manipulálja, akkor jobb lesz a nyomokat eltüntetni.
Lángolni fognak az állami intézmények, ahol bizonyítékot találhat a dühös magyar a Fidesz minden közpénz ellen elkövetett bűncselekményére.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Polt Péter meg sunyin mosolyog addig is, és sűrűn bizonygatja mind az ezer Fidesz lopás ügyében gondos mérlegelés folyik a vádemelés előtt, meg a nyomozás miatt nem is beszélhet róla, és közben látszik a nyuszi tekintetén, nem mond igazat.

Az OLAF akta meg szépen eltűnik a többi meg nem vizsgált eset tengerében.
Polt Péter jó szolga, tudja ami a dolga. Forrás: BANDITA.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
70 százalékkal nőtt a parlamenti képviselők fizetése egy év alatt
70 százalékkal nőtt a parlamenti képviselők fizetése egy év alatt

70 százalékkal nőtt a parlamenti képviselők fizetése egy év alatt Miközben az országos átlagos bruttó bér 54,9 százalékkal emelkedett 2014-től...

Visszahívják a patikákba a Coldrex-port és a Rubophent és még több népszerű megfázás elleni szert - az egészségre veszélyesek!
Visszahívják a patikákba a Coldrex-port és a Rubophent és még több népszerű megfázás elleni szert – az egészségre veszélyesek!

Visszahívják a patikákba a Coldrex-port és a Rubophent és még több népszerű megfázás elleni szert - az egészségre veszélyesek! És...

Close