ADÓVAL SÚJTJÁK A BIBLIÁT?

ADÓVAL SÚJTJÁK A BIBLIÁT?

ADÓVAL SÚJTJÁK A BIBLIÁT?

[good_old_share]

"T. Nemzeti Adó és Vámhivatal!

 

loading...

A könyvesboltokban és más alternatív elárusítóhelyeken is nagy példányszámben kapható „Biblia” c. könyvben több helyen is a bevándorlás támogatására buzdító részeket találtam.

loading…


Egy nyilvánvalóan erre utaló részletet ki is emelek a többi hasonló példa közül:

„Hogyha jövevény tartózkodik nálad, a ti földeteken, ne nyomorgassátok őt. Olyan legyen néktek a jövevény, aki nálatok tartózkodik, mintha közületek való bennszülött volna, és szeressed azt mint magadat, mert jövevények voltatok Égyiptom földén. 
Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.” (3Móz 19:33-34)

 

Az egyes adótörvények módosításáról, valamint a bevándorlási különadóról szóló Tv. 250. § (2)/c. pontja értelmében bevándorlást segítő tevékenységnek minősül a bevándorlást pozitív színben feltüntető propaganda tevékenység is, amelyet a törvény 25%-os különadóval rendel sújtani.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Kérem a T. Adóhatóság szíves állásfoglalását, hogy a különadó elkerüléséhez elegendő-e a nevezett könyvek kivonása a forgalomból, vagy ki kell-e vonni azokat az egyéb kiadványokat is, amelyek ezen könyvhöz támogatóan viszonyulnak?

loading...

Mivel a törvény (2)/a. pontja kitér rá, hogy bevándorlást segítő tevékenységnek minősül a tárgybani „média kampányok, média szemináriumok folytatása, és az abban való részvétel” is, kérem tájékoztassanak, hogy a „Biblia” c. könyvet propagáló kampányok, szemináriumok látogatása esetén a személyi jövedelemadóra is kiterjed-e a 25%-os büntető adó!

Tisztelettel,

egy adófizető" /Piréz/

Na, erről mi a véleményed?

[good_old_share]

loading…


loading...
Read previous post:
KILAKOLTATÁSOK MAGYARORSZÁGON! A GYILKOSSÁGOKAT MELYIK BANKÁR, VAGY POLITIKUS VÁLLALJA FEL?
KILAKOLTATÁSOK MAGYARORSZÁGON! A GYILKOSSÁGOKAT MELYIK BANKÁR, VAGY POLITIKUS VÁLLALJA FEL?

KILAKOLTATÁSOK MAGYARORSZÁGON! A GYILKOSSÁGOKAT MELYIK BANKÁR, VAGY POLITIKUS VÁLLALJA FEL? [good_old_share] Akár egy rémálomban: utcára került családjával az agydaganatos Ildikó...

VIDEÓN A CIVIL RENDŐRAUTÓ, AHOGYAN ETIKÁTLANUL KIPROVOKÁLJA A SZABÁLYSÉRTÉST.
VIDEÓN A CIVIL RENDŐRAUTÓ, AHOGYAN ETIKÁTLANUL KIPROVOKÁLJA A SZABÁLYSÉRTÉST.

VIDEÓN A CIVIL RENDŐRAUTÓ, AHOGYAN ETIKÁTLANUL KIPROVOKÁLJA A SZABÁLYSÉRTÉST. [good_old_share] Rengetek történetet halottunk az elmúlt időkben arról miszerint civil rendőrautók...

Close