A vírussal mentették meg a bankokat – Vezér-Szörényi László, Jakab István – VIDEÓ

A vírussal mentették meg a bankokat - Vezér-Szörényi László, Jakab István - VIDEO

A vírussal mentették meg a bankokat – Vezér-Szörényi László, Jakab István – VIDEO

Ma már mindenki számára világossá vált, hogy a kamatrendszerre épülő világgazdaság nem tartható fent tovább. Nincs is annyi pénz a forgalomban, amennyiből ki lehetne fizetni az emberiségre erőltetett uzsorakamatokat.

Mit tennél akkor, ha már látod, hogy már elkerülhetetlen a bankvilág összeomlása, és már nincs az a pénz, amivel a bankokat újra meg lehetne menteni?

loading...

Kell egy kis mutatvány, ami eltereli a figyelmet. Kell egy kisebb-nagyobb áldozat, amit a bankok maguk elé tolhatnak, és máris van egy kézenfekvő megoldás. Ma már felértékelődött az emberi élet, legalábbis az emberek számára, nem lehet őket olyan könnyen háborúba küldeni egy-egy eszméért.

Egy kis vírus megteszi. Maradj otthon, éld fel a tartalékaidat és a végtelenségig maradj engedelmes. Az eredmény már most kézzelfogható, bedől a gazdaság minden szinten, a bankok pedig nagylelkűen, átmenetileg elengedik a kamatokat – hiszen már úgyis kifizethetetlenek – miközben a háttérben már rég beáldozták a mai fizetőeszközöket, és elkészült az új világ partitúrája, ahol a totális ellenőrzés, a végtelen kiszolgáltatottság béklyójába küldenék az emberiséget.

De van megoldás emberek! Felelős közgazdászok kis csoportja kidolgozta azt a használható pénzrendszert, amibe nem fullad bele az emberiség, de ösztönzi a pénz forgását a gazdaságban.

Az mindig jó hír, ha van egy másik út ahelyett, amit kitaláltak a számunkra, csak a döntést kell meghozni, hogy végre élsz, vagy tovább félsz! Vezér-Szörényi László és Jakab István beszélgetése.

loading...

loading…


Facebook hozzászólások
loading...