A MAGYAROK FIZETHETNEK, MINT A “KATONATISZT”!

A MAGYAROK FIZETHETNEK, MINT A "KATONATISZT"!
Email

A MAGYAROK FIZETHETNEK, MINT A "KATONATISZT"!

Email

320 milliárdot követel az Európai Bizottság Magyarországtól korrupció és más szabálytalanságok miatt.

 

Az Európai Bizottság részéről az Elios-ügy nincs és nem is lesz lezárva addig, amíg nem sikerült teljesen tisztázni ezt a kérdést és amíg véglegesen meg nem állapítjuk, hogy szükség van-e pénzügyi korrekcióra – jelentette ki az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottságának ülésén Corina Cretu, uniós fejlesztési alapok felhasználásáért felelős biztos – írja a Magyar Hang.

loading…


Miután a magyar rendőrség bűncselekmény hiányában lezárta az Elios-ügyben indított nyomozást, Jávor Benedek a Párbeszéd európai parlamenti képviselője kérdést tett fel a parlamentben a biztosnak arról, mit gondol az Elios ügyről.

loading...

Közben Jakab Pétert kitiltották a parlamentből, mert Orbánt korruptnak nevezte: a videó után a cikk folytatódik!

loading…


Jakab Péter úgy beolvasott Orbánnak a parlamenti ülésen, hogy egész napra megvonták tőle a szót.

Pár nappal korábban a parlamenti bizottság elnöke, Ingeborg Grassle már elmondta, az OLAF-vizsgálat eredményeit továbbra is érvényesnek tartják, és ezen nem változtat az sem, hogy a magyar rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomot, az Európai Bizottságnak az OLAF megállapításai is elegendőek. Innentől kezdve azonban az uniós követelés nem az Eliost és tulajdonosait érintik hátrányosan, hanem a magyar adófizetőket.

"Kár, hogy ebben az esetben a nyomozás lezárása egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne történt volna visszaélés, azt sem, hogy az EU ne kérné vissza a pénzt, csupán Tiborczékat mentesíti az alól, hogy a Bizottság által visszakövetelt pénzt a magyar állam behajthassa rajtuk. A magyar adófizetők pénzéből direktben majd visszafizetjük a támogatást" – írja facebookján Jávor.

 

A parlamenti ülésen felszólalt Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő is, aki viszont az OLAF-ot bírálta és azt mondta, egyértelműen kiderült, hogy az OLAF lassan és rosszul dolgozik.

loading...

Mint mondta, nagyon sokáig vizsgálták egy ügyet, aztán a bizonyítékaikról a magyar rendőrség kiderítette, hogy semmit sem érnek.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Corina Cretu uniós biztos megerősítette, hogy a Bizottság döntésénél figyelembe fogják venni az OLAF nyomozását, de hozzátette, hogy az ilyen ügyek megoldásában nyújt segítséget az Európai Ügyészség – ennek azonban Magyarország nem kíván tagja lenni.

Corina Cretu azt is elmondta, hogy mindez azonban csak a jéghegy csúcsa, hiszen jelenleg 1 milliárd euró (320 milliárd forint) pénzügyi követelése van a Bizottságnak Magyarországgal szemben korrupció és egyéb szabálytalanságok miatt.  Forrás.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
SZIJJÁRTÓ ELSZÓLTA MAGÁT: A MULTIK ÉS A BANKOK ÉRDEKEIT SZOLGÁLJUK!
SZIJJÁRTÓ ELSZÓLTA MAGÁT: A MULTIK, ÍGY A BANKOK ÉRDEKEIT IS SZOLGÁLJUK!

SZIJJÁRTÓ ELSZÓLTA MAGÁT: A MULTIK ÉS A BANKOK ÉRDEKEIT SZOLGÁLJUK! Hajrá multik, éljenek a bankok! A Magyar emberek pedig kidolgozhatják...

NAGY FENÉK-A KUTATÓK SZERINT A NAGY FENEKŰ NŐK OKOSABBAK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK.
NAGY FENÉK-A KUTATÓK SZERINT A NAGY FENEKŰ NŐK OKOSABBAK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK.

NAGY FENÉK - A KUTATÓK SZERINT A NAGY FENEKŰ NŐK OKOSABBAK ÉS EGÉSZSÉGESEBBEK. Az oxfordi egyetemen nemrégiben készült tanulmány szerint...

Close