A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL.

A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL.

A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL…

Vásárhelyi Mária – A világsajtót bejárt kép a rothadó Kútvölgyi kórházról, és a szerbiai Topolyán a város harmadosztályú csapatának a magyar adófizetők 3 milliárd forintjából felépített stadion, amelyet ma adott át Orbán Viktor.

loading…


A Kútvölgyi kórház nemrégen még az ország legkorszerűbb egészségügyi intézménye volt. A rendszerváltás előtt a pártállam vezető káderei részesültek itt a köznép számára elérhetetlen ellátásban, és ugyanilyen megkülönböztetett elbánásban részesült itt a rendszerváltás utáni politikai "elit" egy része is.

Itt születtek például Orbán Viktor gyermekei is első miniszterelnöksége idején és azt követően.

loading...

Aztán találtak ennél jobbat és mivel már nincs szükségük rá, a Kútvölgyit hagyják szétrohadni. A "magyarembereknek" így is jó lesz – gondolják.

Viszont a topolyai stadion átadó ünnepségén Orbán mindenkit "megnyugtatott", hogy ez még csak a kezdet, mivel további tízmilliárdokat fognak ölni a határon túli magyar településeken épülő stadionokba.

loading…


És az nyilván csak a véletlen műve, hogy a vajdasági csapat éppen az Orbán által alapított felcsúti Puskás Akadémiával áll partnerségi kapcsolatban, a tulajdonosa pedig a miniszterelnök haverja.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

És az is nyilván csak rosszindulatú feltételezés, hogy a magyar adófizetők pénzéből felépített és most felavatott futballakadémia a felcsúti akadémia számára biztosít utánpótlást a legtehetségesebb gyerekek közül.

loading...

Ez a két kép mindent elmond az Orbán-rendszerről és a mai Magyarországról. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Vásárhelyi Mária.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
HOGYAN JUTOTT ILYEN MÉLYRE MAGYARORSZÁG?
HOGYAN JUTOTT ILYEN MÉLYRE MAGYARORSZÁG?

HOGYAN JUTOTT ILYEN MÉLYRE MAGYARORSZÁG?   Ma délután épp a Kossuth téren sétáltunk a kutyákkal, amikor elhaladtunk egy padon ülő...

ITTHON KILAKOLTATÁSOK TÖMKELEGE, KÜLFÖLDÖN 650 MILLIÓBÓL ÚJÍTOTT FEL A KORMÁNY EGY IRAKI TELEPÜLÉST.
ITTHON KILAKOLTATÁSOK TÖMKELEGE, KÜLFÖLDÖN 650 MILLIÓBÓL ÚJÍTOTT FEL A KORMÁNY EGY IRAKI TELEPÜLÉST.

ITTHON KILAKOLTATÁSOK TÖMKELEGE, KÜLFÖLDÖN 650 MILLIÓBÓL ÚJÍTOTT FEL A KORMÁNY EGY IRAKI TELEPÜLÉST. Kétmillió eurós, azaz közel 650 millió forintnyi...

Close