A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL.

A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL.

A MAGYAR ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL…

[good_old_share]

Vásárhelyi Mária – A világsajtót bejárt kép a rothadó Kútvölgyi kórházról, és a szerbiai Topolyán a város harmadosztályú csapatának a magyar adófizetők 3 milliárd forintjából felépített stadion, amelyet ma adott át Orbán Viktor.

loading…


loading...

A Kútvölgyi kórház nemrégen még az ország legkorszerűbb egészségügyi intézménye volt. A rendszerváltás előtt a pártállam vezető káderei részesültek itt a köznép számára elérhetetlen ellátásban, és ugyanilyen megkülönböztetett elbánásban részesült itt a rendszerváltás utáni politikai "elit" egy része is.

Itt születtek például Orbán Viktor gyermekei is első miniszterelnöksége idején és azt követően.

Aztán találtak ennél jobbat és mivel már nincs szükségük rá, a Kútvölgyit hagyják szétrohadni. A "magyarembereknek" így is jó lesz – gondolják.

Viszont a topolyai stadion átadó ünnepségén Orbán mindenkit "megnyugtatott", hogy ez még csak a kezdet, mivel további tízmilliárdokat fognak ölni a határon túli magyar településeken épülő stadionokba.

loading…


És az nyilván csak a véletlen műve, hogy a vajdasági csapat éppen az Orbán által alapított felcsúti Puskás Akadémiával áll partnerségi kapcsolatban, a tulajdonosa pedig a miniszterelnök haverja.

loading...

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

És az is nyilván csak rosszindulatú feltételezés, hogy a magyar adófizetők pénzéből felépített és most felavatott futballakadémia a felcsúti akadémia számára biztosít utánpótlást a legtehetségesebb gyerekek közül.

Ez a két kép mindent elmond az Orbán-rendszerről és a mai Magyarországról. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Vásárhelyi Mária.

[good_old_share]

loading…


loading...
Read previous post:
HOGYAN JUTOTT ILYEN MÉLYRE MAGYARORSZÁG?
HOGYAN JUTOTT ILYEN MÉLYRE MAGYARORSZÁG?

HOGYAN JUTOTT ILYEN MÉLYRE MAGYARORSZÁG? [good_old_share]   Ma délután épp a Kossuth téren sétáltunk a kutyákkal, amikor elhaladtunk egy padon...

ITTHON KILAKOLTATÁSOK TÖMKELEGE, KÜLFÖLDÖN 650 MILLIÓBÓL ÚJÍTOTT FEL A KORMÁNY EGY IRAKI TELEPÜLÉST.
ITTHON KILAKOLTATÁSOK TÖMKELEGE, KÜLFÖLDÖN 650 MILLIÓBÓL ÚJÍTOTT FEL A KORMÁNY EGY IRAKI TELEPÜLÉST.

ITTHON KILAKOLTATÁSOK TÖMKELEGE, KÜLFÖLDÖN 650 MILLIÓBÓL ÚJÍTOTT FEL A KORMÁNY EGY IRAKI TELEPÜLÉST. [good_old_share] Kétmillió eurós, azaz közel 650 millió...

Close