A legveszélyesebb növények: menekülj, ha meglátod őket.

A legveszélyesebb növények: menekülj, ha meglátod őket.

A legveszélyesebb növények: menekülj, ha meglátod őket.

Ha Ezt Kapod Ajándékba, MENEKÜLJ És Még CSAK VÉLETLENÜL SE NYÚLJ HOZZÁ A LEGVESZÉLYESEBB NÖVÉNYEK!

Magyarországon is találkozhatsz a többségükkel. A videó alatt részletes leírás!

loading…


Mintegy 391 ezer különféle növényfajtát ismer az emberiség jelenleg. És néha pont az ártatlannak tűnő, vagy akár hétköznapinak számító növények tartalmazzák a legmérgezőbb anyagokat.

loading...

Minden évben több ezren vesztik életüket mérgező növények miatt, így a legjobb, amit tehetsz az az, ha megismered a legveszélyesebb növényeket, amikhez jobb, ha soha nem nyúlsz hozzá.

angyaltrombita
Az angyaltrombita egy rendkívül elterjedt dísznövény, amit valószínűleg te is megtalálhatsz a nagyszüleid kertjében, még annak ellenére is, hogy a növény szkopolamint és atropint tartalmaz, amik a világ legerősebb hallucinogénjei közé tartoznak és sajnos ezzel a legtöbb termesztő nincs tisztában, azokról a gyerekekről meg ne is beszéljünk akik kíváncsiságból elkezdik letépkedni a növény virágait. A videó után a cikk folytatódik!

loading…


A ricinusmag
Most felteszek neked egy kérdést: Te ültetnél e egy olyan növényt a kertedbe, amiről tudod, hogy mérgező? ültetnél e egy ilyen növényt, ha tudod arról, hogy annak már csak egy két magja is egy gyerek halálát képes okozni és nagyjából 4 5 mag egy felnőttel is végezne.
Ha egy kicsikét is foglalkozol  a saját és mások épségével, akkor remélhetőleg az előzőleg feltett kérdésre nemmel válaszoltál.

loading...

kaukázusi medvetalp
A növény a zellerfélékhez hasonlóan furokumarinokat tartalmaz, de a többi ide tartozó növényhez képest a kaukázusi medvetalpban ez sokkal nagyobb mennyiségben található meg.

foltos bürök

iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

a foltos bürök fő hatóanyaga az a koniin, amely a növény minden részében megtalálható és ez nagyjából a növény 2%át teszi ki.
A foltos bürök hatóanyag a nyálkahártyán és a bőrön keresztül is felszívódik ezért jobb ha még csak véletlenül sem érsz ehhez a növényhez.

sisakvirág
A Magyarországon őshonos sisakvirág eszmei értéke 5 ezer forint, de jobb ha tudod, hogy ha letéped, akkor ennél sokkal nagyobb árat fizethetsz.
A sisakvirág fő hatóanyaga az az akonitin, amely emberekre és állatokra is egyaránt halálos méreg, de ha ez nem lenne elég, akkor az ezen kívül még nagyjából 5 különféle, a virágban fellelhető egyéb méreg talán kielégíti a hiányérzeted.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
A MAGYAROK NEM TUDNAK MIT KEZDENI A FELHALMOZÓDÓ VAGYONUKKAL.
A MAGYAROK NEM TUDNAK MIT KEZDENI A FELHALMOZÓDÓ VAGYONUKKAL.

A MAGYAROK NEM TUDNAK MIT KEZDENI A FELHALMOZÓDÓ VAGYONUKKAL. „A lakosság nem tud mit kezdeni a felhalmozódó vagyonnal” A múlt...

Több száz embert küldenek el a Magyar Postától.
Több száz embert küldenek el a Magyar Postától.

Több száz embert küldenek el a Magyar Postától. A Magyar Posta az üzemi tanáccsal előzetesen egyeztetve döntött arról, hogy 2019...

Close