A kormány 100 milliárd forintot költ a védekezésre

A kormány 100 milliárd forintot költ a védekezésre

A kormány 100 milliárd forintot költ a védekezésre

Gulyás: A kormány 100 milliárd forintot költhet a védekezésre

loading...

Kormányinfót tartott a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A költségvetésben minden szükséges forrás rendelkezésre áll a védekezéshez, de annak bizonyosan százmilliárdos költsége lesz az ország számára – mondta el a kormányinfón Gulyás Gergely.

A Miniszterelnökséget vezető minisztertől a magyarországi aktuális járványügyi helyzet ismertetésén túl azt is megtudtuk többek között, hogy szerdai kormányülésen a kormány lezárta a Mátrai Erőmű eladásával kapcsolatos tranzakciót, amelynek alapján a Magyar Villamos Művek megvásárolja az erőművet 17 milliárd forintért. 

Gulyás Gergely azt is elmondta, hogy mivel a március 11-én kihirdetett veszélyhelyzet március 26-án lejár, milyen intézkedéseket hoz a kormány, ameddig a parlament – várhatóan jövő kedden – meg nem szavazza a felhatalmazási törvényt. Forrás.

loading...

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Nem adta át SENKI ennek a 9. hónapjában lévő szegedi kismamának a helyét a buszon - Ekkor olyat tett, ami kommentek tömegét indította el!
Nem adta át SENKI ennek a 9. hónapjában lévő szegedi kismamának a helyét a buszon – Ekkor olyat tett, ami kommentek tömegét indította el!

Nem adta át SENKI ennek a 9. hónapjában lévő szegedi kismamának a helyét a buszon - Ekkor olyat tett, ami...

Ezeken éltünk kiskorunkban, és mégis egészségesek voltunk
Ezeken éltünk kiskorunkban, és mégis egészségesek voltunk

Ezeken éltünk kiskorunkban, és mégis egészségesek voltunk Hogy mit ettem akkor, amikor kicsi voltam… sokra nem emlékszem. Nem volt okostelefonom,...

Close