A FÖLDÖNKÍVÜLIEK ÉS AZ EMBER KÉZZELFOGHATÓ KAPCSOLATÁNAK BIZONYÍTÉKAI

A FÖLDÖNKÍVÜLIEK ÉS AZ EMBER KÉZZELFOGHATÓ KAPCSOLATÁNAK BIZONYÍTÉKAI.

A FÖLDÖNKÍVÜLIEK ÉS AZ EMBER KÉZZELFOGHATÓ KAPCSOLATÁNAK BIZONYÍTÉKAI

[good_old_share]

ÍME A KÉZZELFOGHATÓ BIZONYÍTÉKOK ARRA, HOGY AZ AZTÉKOK FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL ÁLLTAK KAPCSOLATBAN (videók alább!)

loading…


loading...

A mexikói kormány beleegyezett abba, hogy nyilvánosságra hozzanak több olyan régészeti leletet, amelyek felfedezésüket követően évtizedig rejtve maradtak.

Az egyik ezek közül egy idegen lény sisak alakú feje aranyozott és ezüstözött kőtáblába vésve, melyen jól láthatóak a gravírozott részletek azt ábrázolva, hogyan utaznak az asztronauták űrhajókon és más hajókon az űrben. Emellett megfigyelhetők rajta üstökösök és bolygók is.

Az aztékok jóval a maják után éltek. A mexikák vagy aztékok a Nahuatl kultúra emberei voltak, akik Mezoamerika területén éltek a 14. és 16. század között. Ezek az emberek mexikáknak vagy tenocsáknak (Tenocstitlan lakói) nevezték magukat. Az azték szó az “Atzlánból származó” jelentésből ered, ami a törzsi nevük volt. Mindössze 70 év alatt a legnagyobb birodalmat építették ki, ami Mezoamerikában létezett.

loading…


Egy olyan elveszett kultúrát hoztak létre, ami sokáig a feledés homályába merült egészen mostanáig. Csodálatosan faragott tárgyaik ezen távoli, elfeledett emberek életének, történetének részleteit ábrázolják, ami eddig titokban maradt.

loading...

Ojuelos városban, a mexikói Jalisco tartományban az elmúlt 50-60 évben több helyi család összesen mintegy 400 leletet gyűjtött össze azzal a vággyal, hogy egy napon megnyitják a saját múzeumukat, és nyilvánosságra hozzák ezeket a csodálatos tárgyakat.

loading…


A leletek között találhatók nyomatok, szobrok, gyűrűk és medálok. A tárgyakból egyértelműnek tűnik, hogy ennek az egykori amerikai kultúrának kapcsolata volt hosszúkás szemű lényekkel, akik egy időben együtt éltek velük és az égből érkeztek a hajóikon. Sokan, akik manapság azt állítják, hogy idegenekkel léptek kapcsolatba azt mondják, hogy ugyanezekkel az idegenekkel találkoztak.

loading…


Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

Az alábbi két videóban egy sor eredeti leletet nézhetünk meg.

loading…[good_old_share]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÁTVERÉS: ÚJ PILÓTAJÁTÉKKAL HÚZZÁK LE A MAGYAROKAT.
ÁTVERÉS: ÚJ PILÓTAJÁTÉKKAL HÚZZÁK LE A MAGYAROKAT

ÁTVERÉS: ÚJ PILÓTAJÁTÉKKAL HÚZZÁK LE A MAGYAROKAT [good_old_share] A Kairos Oroszországból indulhatott, és egy kamuszolgáltatásért cserébe ígér pénzt a beszállóknak...

EZ A VALÓDI REZSICSÖKKENTÉS! 0 FELÉ KÖZELÍT A SZÁMLA!
EZ A VALÓDI REZSICSÖKKENTÉS! 0 FELÉ KÖZELÍT A SZÁMLA!

EZ A VALÓDI REZSICSÖKKENTÉS! 0 FELÉ KÖZELÍT A SZÁMLA! [good_old_share] Itt a Tesla nagy bejelentése: a rendszer, ami 0 felé...

Close