A FEHÉR MÉREG:TEJ!

FEHÉR MÉREG:TEJ!
loading...

A FEHÉR MÉREG:TEJ!

Ha ezt a videót megnézed akkor lehet, hogy elmegy a kedved a tej fogyasztásától. És tényleg: a tej az állatok testnedve! De mi si van benne pontosan?

 

Fogyasztasz pasztörizált, kereskedelmi tejet? Ha nem, akkor szerencsés vagy.

Mert ha igen, orvosi kutatás azt mutatja, hogy a tejfogyasztóknál gyakrabban előfordul a vérszegénység, migrén, puffadás, emésztési zavarok, asztma, prosztatarák és számos potenciálisan halálos allergia. A hírességekkel teletüzdelt tejbajuszos reklámok mind azt sugallják, hogy a tej jó nekünk, gazdag fehérje, kalcium és vitaminforrás.

Amit a tejipar elfelejt hozzátenni az az, hogy mennyiféle veszély leselkedik ránk egy ártalmatlannak tűnő pohár fehér tejben. A tejes bajusz valójában egy krémes nyálka réteg, élő baktériumokkal és gennyel.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netceleb.eu/hirlevel/

loading…


A Johns Hopkins kórház korábbi gyermekosztály vezetője: Dr Frank Oski  könyvet is írt arról, hogy a tej mennyire ártalmas. A gyermekek minden második egészségügyi problémájáért a hormonokkal teli kereskedelmi tejet teszi felelőssé. Hat éves kor alatti gyerekek fülgyulladását a tej indukálja, és a tej fogyasztása az első számú oka a csecsemők vashiányos vérszegénységének- állítja az American Association of Pediatrics, az Amerikai Gyerekgyógyászok Szövetsége.

loading…Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
A KORMÁNY LEPAKTÁLT AZ EMBEREKET KIFOSZTÓ BANKOKKAL.
A KORMÁNY LEPAKTÁLT AZ EMBEREKET KIFOSZTÓ BANKOKKAL.

A KORMÁNY LEPAKTÁLT AZ EMBEREKET KIFOSZTÓ BANKOKKAL. Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy...

NYELVED MINDENT ELÁRUL - A SZERVTÉRKÉP.
NYELVED MINDENT ELÁRUL – A SZERVTÉRKÉP.

NYELVED MINDENT ELÁRUL - A SZERVTÉRKÉP. Nyelvünk talán egyik legfontosabb szervünk szívünk után, és úgy működik, akár egy tükör.  ...

Close