A CELEBCICÁKNAK BEFELLEGZETT?-EGYMILLIÓS SZEXROBOT BÉRELHETŐ BUDAPESTEN!

A CELEBCICÁKNAK BEFELLEGZETT?-EGYMILLIÓS SZEXROBOT BÉRELHETŐ BUDAPESTEN!

A CELEBCICÁKNAK BEFELLEGZETT?-EGYMILLIÓS SZEXROBOT BÉRELHETŐ BUDAPESTEN!

[good_old_share]

Élethűen nyög! Egymilliós szexrobot bérelhető Budapesten – pucér fotók a babáról.

 

loading...

Budapest — Állítható, nem beszél vissza, ellenben tökéletesen imitálja a nyögéseket: az egymillió forint értékű szexrobotokat óránként 15 ezer fo­rintért már Budapesten is bárki kipróbálhatja.

loading…


Az új őrület Ázsiából indult pár éve, ám Európában is egyre terjed. Barcelonában konkrét robotbordélyház nyílt, ám a szilikonból készült babák eléggé megosztják a közvéleményt.

– Egy bécsi kuplerájban 1-2 héten belül többen foglaltak le egy ilyen babát, mint az igazi lányokat – kezdte a forgalmazó cég egyik tulajdonosa, aki kérte, ne írjuk ki a nevét. – Úgy gondoltuk, Budapesten is lenne rá kereslet, hiszen sokan gátlásosak az igazi nőkkel. Három hónapja indultunk, az érdeklődők köre egyre tágul. Sok az átlagos ügyfél mindenféle korosztályban – árulta el a férfi.

A belvárosban, több lakásban működő vállalkozás 5 magas minőségű robotot kínál. A lányok testhőmérsékletűre fűthe­tőek, a TPE szilikon miatt tapintásra valódi bőr hatásuk van, hangokat adnak ki, cserélhető a fejük, testnyílásaik 16 centi mélyek. A „bérlőknek” kötelező az óvszerhasználat.

loading…


Egy hozzászóló véleménye: "Szar lesz a celebcicáknak ha a kőgazdag vén fa..ok rászoknak a szexrobotokra, és nem kell nekik a Vajna Timik, Zimány Lindák s egyéb megélhetési celebek. stb. Pláne ha még szo…ni is jobban tudnak, celebcicák mehetnek műkörmösnek takarítónőnek stb. Cudar egy világ jön majd nekik"

– Annak kínálnak megoldást, aki nem szeretne beszélgetni, és szégyenlős. A diszkréció nagyon fontos, az ügyfelek nonstop érkezhetnek, külön bejáraton jönnek és távoznak, a babákat minden használat után speciálisan fertőtlenítjük – mondta a tulaj.

loading...

– Nem szabad elfelejteni, hogy ezek tárgyak – kezdte Hevesi Kriszta sze­xuálpszichológus. – Bár egyszer érdekes tapasztalás lehet, a babák huzamosabb használata torzítja a személyiséget.

Kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Ha valakinél egy idő után felváltja a valódi nőt, akkor objektofíliáról, azaz tárgyakhoz való vonzódásról beszélhetünk. Egy ilyen aktus során nem cél az örömszerzés, a baba öncélú eszközként funk­cionál. Fennáll a veszélye, hogy emiatt később a valódi nőket jobban tárgyiasítják, a szexuálisan agresszív férfiaknál pedig felerősítheti az agressziót – fejtette ki a szakértő.

Heti négy, már függőséget okoz

loading…


Heti négyszer szexel April nevű, közel félmillió forintos szexbabájával felesége mellett James (58). Az amerikai férfi akkor vágyott először másik nőre, amikor a nejével szexuálisan eltávolodtak egymástól, mert a nőnek a beteg édesanyját kellett gondoznia. A férj ahelyett, hogy megcsalta volna feleségét, megbeszélte vele April megvásárlását.

Drága mulatság

 

A szexrobotok ára 700 ezertől 1 millió forintig terjed. A drágábbaknak a személyiségtípusát is be lehet állítani, így egyedien reagálnak bizonyos dolgokra. Különböző méretekben, más-más paraméterekkel, haj- és bőrszínnel kaphatóak. A piacon férfi robotok is léteznek, egy éven belül a nálunk is elérhetőek lesznek.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...