A BANKÁROK FÖLDÖNFUTÓVÁ TESZIK A MAGYAR CSALÁDOKAT!

A BANKÁROK FÖLDÖNFUTÓVÁ TESZIK A MAGYAR CSALÁDOKAT!
Email

A BANKÁROK FÖLDÖNFUTÓVÁ TESZIK A MAGYAR CSALÁDOKAT!

Email

Az országunk “kilakoltatása” zajlik! Nagytőkés bankárok teszik földönfutóvá a magyarokat!

 

A magyar otthonok közel egyharmadát ma a bankok birtokolják…és ez még csak a kezdet…a cél az, hogy kirakjanak minket a saját országunkból…

loading…


Szerintetek véletlen van az, hogy magyar családok tízezreit teszik az utcára nap mint nap (amikor nincs kilakoltatási moratórium, de sok esetben a moratórium alatt is)?

loading...

Szerintetek VÉLETLEN az, hogy a bankok uralják az ingatlanpiacokat, és hogy a magyar otthonok jelentős része valójában az ő tulajdonukban van pénzügyileg, és csak “papíron” a családokéban?

Szerintetek véletlen az, hogy Magyarországon minden csak elsorvad, miközben a teljes bankszektor, és a hozzájuk köthető oligarcha csoport zsebei csak dagadnak?

A nemzetközi bankszektor már a rendszerváltást követően próbált hihetetlen elemi erővel betörni a magyar piacra.

Mindent kiszorítottak, és elkezdték behúzni a csőbe a magyar társadalmat, a magyar lakosságot.

loading...

Mivel mi magyarok nem rendelkeztünk túlságosan nagy és erős pénzügyi kultúrával, lévén hogy az azt megelőző évtizedeket megszállás alatt töltöttük, különféle szolgai létben, így nem sejtettünk semmit.

Magyarok milliói sétáltak be a hitel nevű zsákutcába, nem is gondolva bele abban milyen óriási veszély leselkedik ránk: a bankok pénzügyi mesterterve.

 

A világ eladósításának folyamata Magyarországon is lezajlott a rendszerváltást követő években.

loading…


A hitelek mögött húzódó pénzügyi csapokkal a magyar gazdaság és a GDP egy jelentős része külföldre vándorolt.

Az ország szorult anyagi helyzetében IMF hitelhez is folyamodott, így az EU-s pénzügyi kartellnek is majdnem sikerült egy még nagyobb adósságspirálba kevernie a mindenkori nemzeti kormányainkat.

Annak idején maga Kádár is aggódott azért, hogy a nyugati világ bankárai és pénzügyi elitje túlságosan nagy befolyásra tesz szert, és erőből fogja maga alá gyűrni Európa apróbb, de még szuverén pénzügyi rendszerrel rendelkező nemzeteit.

Sokak szerint a magyar, egymást követő nemzeti kormányok is mind benne voltak ebben a hatalmi elitben, vagy legalábbis a részei voltak, és most is azok.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Mi sem mutatja jobban ezt, mint az, hogy egyetlen komolyan vett, ígért kormányrendelet nem sújtotta a nyugati bankrendszert, vagy annak különféle leányvállalatait, intézményrendszerét. (Sőt pont fordítva! Orbán-EBRD megállapodás szerk.)

A kormányok látszólag szabadságharcot vívtak a nyugati “démonokkal”, azonban a nyugat által mélyen a magyar társadalomba és gazdaságba szúrt “tőrrel” – mely kivéreztette a gazdaságot – senki sem foglalkozott…

Az egész ugyanis csak egy bábszínház…

A mindenkori magyar kormányokat ugyanis a nyugat szupergazdag elit rétege juttatja különféle forrásokhoz.

Cserébe látszólagosan hatalmon tartják magukat, “szabadságharcot” vívnak a nyugat ellen ebben a megácsolt cirkuszban, de minden csak illúzió… Forrás.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás

loading...
Read previous post:
ELHISZED? GYŰLETBESZÉD LESZ A MIGRÁCIÓ KRITIZÁLÁSA!
ELHISZED? GYŰLETBESZÉD LESZ A MIGRÁCIÓ KRITIZÁLÁSA!

ELHISZED? GYŰLETBESZÉD LESZ A MIGRÁCIÓ KRITIZÁLÁSA! A migráció kritizálását gyűlöletbeszéddé és bűncselekményé nyilvánítaná az ENSZ Globális Migrációs Paktuma - Orwell...

BRUTÁLIS: TŰZIJÁTÉKOT ROBBANTOTTAK A KUTYA SZÁJÁBAN!
BRUTÁLIS:TŰZIJÁTÉKOT ROBBANTOTTAK A KUTYA SZÁJÁBAN!

BRUTÁLIS: TŰZIJÁTÉKOT ROBBANTOTTAK A KUTYA SZÁJÁBAN! Brutális állatkínzás: tűzijátékot nyomtak a kutya szájába, majd felrobbantották.   Az állat szájában robbant...

Close