A BANKÁR KITEREGET-ÍGY VERÜNK ÁT TITEKET.

A BANKÁR KITEREGET-ÍGY VERÜNK ÁT TITEKET.

A BANKÁR KITEREGET – ÍGY VERÜNK ÁT TITEKET.

[good_old_share]

Szia magyar adós! Így vertünk át titeket és a fél országot! Avagy a bankár kiteregetett!

 

loading...

Titeket, magyarokat nagyon könnyű átverni!

Mi, bankárok, bankokhoz mélyen kötődő nagytőkések tudjuk és már akkor tudtuk, mikor megtörtént az a bizonyos rendszerváltás.

loading…


Valójában itt sosem volt azonban rendszerváltás, maximum gengszterváltás.

Már olyan rég éltetek elnyomásban, hogy 1989-et követően is bennetek maradt a szolgaiság. Mi és a bankok éppen ezt használtuk ki, és a kádár rendszer atyuskáit lecseréltük bankokra.

loading...

A bankokat lehetett innentől kezdve szolgálni, és kihasználtuk azt, hogy a magyar nép pénzügyi tekintetben nem volt kellően tájékozott és felzárkózott a nyugati világhoz.

Ami nyugatról jött, abban megbíztatok, így a nyugati bankrendszer betelepülését nagy szeretettel fogadtátok. nem is tudtátok, hogy egy igazi pénzügyi trójai falovat engedtetek be az országotokba…

A magyar lakosság szép fokozatosan elkezdte felvenni a hiteleket, miközben a kormányaitok is ezt tették, és belekerültetek egy olyan hitelcsapdába, mellyel szolgává lettetek.

A bankok szolgáivá.

loading…


A magyar otthonok elvesztése is ezért történt.

Tisztességtelen szerződéseket írattunk alá veletek, gyakran olyan családoknak is megadtuk a hitelkérelmét, akikről mindenki sejtette, hogy nem fogják majd tudni fizetni a törlesztőrészletet, ha elszabadul a deviza…

De ezzel senki sem foglalkozott, hiszen az ország pénzügyi rabigába hajtása volt a cél.

Sikerült…

 

Mára ott tartunk, hogy a magyarok majdnem egyharmada megélhetési szegény, és úgy van otthona, hogy az valójában a banké, amit bármikor elvihet a  fej felől.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://netceleb.eu/hirlevel/

Pénzügyi szolgává tettünk rengeteg magyar családot, akik éjt nappallá téve dolgoznak, hogy nyögjék a hiteleket, amiket felvettek, és már rég visszafizettek, de a kamatos kamat mindig annyival szaporítja az adósságot, hogy soha ne kerüljenek ki a banki spirálból.

EZÉRT nem zavarják el a bankokat az országotokban, még annak ellenére sem, hogy ezt annak idején Izlandon megtették, vagy nemrég Horvátországban nyilvánították semmisnek a devizahiteleket.

A cél az, hogy mindenkit becsatornázzunk valahogy a bankokhoz.

Minden ember a mi bankfiókjainktól függjön, a mi kölcsöneinket nyögjék, hiszen ez egy olyan póráz, amit a magyar családok nyakán lehet tartani, és ami akár apáról gyerekre szállhat majd adósságkövetelés formájában. Forrás.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...